ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει ο Αμάρε Στουντεμάιρ;

Συνεχίζει ο Αμάρε Στουντεμάιρ;

Ο Αμάρε Στουντεμάιρ μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα παρκέ του NBA, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει το επαγγελματικό μπάσκετ. Ποια είναι τα δεδομένα;

Ο Αμάρε Στουντεμάιρ σταμάτησε χθες (26/07) την καριέρα από το NBA με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Αμερικανός σέντερ κρεμάει οριστικά τη φανέλα του.

Όπως μεταδίδει η ισραηλινή ιστοσελίδα walla.co.il, ο 33χρονος πρώην άσσος των Φοίνιξ Σανς πρόκειται να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν σε Ισραηλινό Πρωτάθλημα και Eurocup, με τα χρώματα της Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Ο Στουντεμάιρ συμμετέχει σε ομάδα επενδυτών που από το 2013 έχει αγοράσει τις μετοχές της ισραηλινής ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Όρι Άλλον, συμφωνα με τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους, πιέζει τον Στουντεμάιρ ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα και να μετακομίσει στην Ιερουσαλήμ. Υπενθυμίζεται ότι και το 2014 υπήρχαν φήμες πως ο έμπειρος ψηλός πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Οι φήμες ωστόσο διαψεύστηκαν, καθώς ο Στουντεμάιρ συνέχισε στο NBA.

Τα Αμερικάνικα ΜΜΕ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ύψους 2,08 σέντερ να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, διευκρινίζοντας πάντως πως πρώτα θα ξεκουραστεί για κάποιο διάστημα. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν στο παιχνίδι της απόκτησης του Στουντεμάιρ ομάδες της Κίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ