ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

Συνελήφθη ο Φάνης Χριστοδούλου

Ο Φάνης Χριστοδούλου πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού τμήματος Πάρου. Διαβάστε τι συνέβη και γιατί δήλωσε πως "θα πάω μέχρι και φυλακή".

Η έκδοση απόφασης προσωποκράτησης, με αφορμή τη δικαστική προσφυγή που είχε κάνει εναντίον του, πρώην εργαζόμενος σε επιχείρηση του, ήταν ο λόγος που ο Φάνης Χριστοδούλου συνελήφθη σήμερα (17/10) στην Πάρο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, για να απολογηθεί. Τι είχε προηγηθεί;

Κατόπιν εργατικού ατυχήματος, σε έργο που ανέλαβε η κατασκευαστική εταιρία του Χριστοδούλου και ήταν ασφαλισμένο, ο αντίδικος είχε πάθει ηλεκτροπληξία και έμεινε παράλυτος, από τη μέση και κάτω. Προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να ζητήσει αποζημίωση, μεγαλύτερη των 100.000 ευρώ που του έδινε η ασφαλιστική εταιρία. Δήλωσε άρνηση να αποδεχθεί τα χρήματα της ασφαλιστικής και ζήτησε -με αγωγές και μηνύσεις- 280.000 ευρώ, για να πετύχει σήμερα (17/10) την υπέρ του δικαστική απόφαση για χρηματική ικανοποίηση στο ποσό που αιτήθηκε. Παράλληλα, εκδόθηκε απόφαση για προσωποκράτηση στην περίπτωση μη καταβολής.

Ο Χριστοδούλου έμεινε δέκα λεπτά στο αστυνομικό τμήμα και μετά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε διατεθειμένος ακόμα και να πάει φυλακή, από τη στιγμή που δεν έχει τα χρήματα που πρέπει να καταβάλει. Τόνισε ωστόσο, ότι έχει προβεί σε συμφωνία με τον αντίδικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ