ΜΠΑΣΚΕΤ

Συναυλίες vs εθνική ομάδα σημειώσατε...

Συναυλίες vs εθνική ομάδα σημειώσατε...

Η Λιζ Κάμπατζ έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην Εθνική Αυστραλίας κι ο λόγος είναι... μουσικός. Διαβάστε τι έκανε η 23χρονη σέντερ και έκανε έξαλλους τους συμπατριώτες της

Το δίλημμα ήταν μεγάλο και οι σκέψεις μάλλον την βασάνιζαν για καιρό. Από τη μία η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας κι από την άλλη ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ, το οποίο δεν ήθελε με τίποτα να χάσει. Τα έφερε από εδώ τα έφερε από εκεί, όμως δεν γινόταν να είναι παρούσα και στα δύο. Η Λιζ Κάμπατζ είχε πρόβλημα και έπρεπε πλέον να πάρει μία απόφαση.

Η 23χρονη σέντερ σκέφτηκε ότι προπονήσεις θα υπάρξουν πολλές ενώ οι συναυλίες είναι μία φορά κι έτσι πήρε την τελική της απόφαση. Η απόφαση της Κάμπατζ να μην παραστεί στο πρώτο ραντεβού της εθνικής Αυστραλίας προκειμένου να παρακολουθήσει ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ εξόργισε τους πάντες στα "καγκουρό" που δεν πίστευαν στα αυτιά τους για τον λόγο της απουσίας της.

Η Αυστραλία προετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά με τη Νέα Ζηλανδία και όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή της Λιζ Κάμπατζ είναι αμφίβολη, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ