ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφωνία μαμούθ για Γιανλιάν

Συμφωνία μαμούθ για Γιανλιάν

Ο Γι Γιανλιάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα 3 χρόνια με την φανέλα της κινεζικής Guangdong Southern Tigers, καθώς του έγινε μυθική πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Ποσό ρεκόρ στην ιστορία της CBA

Ήταν το πιο "καυτό" όνομα της κινεζικής αγοράς, καθώς έμενε ελεύθερος έπειτα από 3 σεζόν στους Guangdong Southern Tigers. Πολλές ομάδες του κινεζικού πρωταθλήματος ήταν έτοιμος να δώσουν γη και ύδωρ στον Γι Γιανλιάν προκειμένου να τον πείσουν να αγωνιστεί με τα χρώματα τους, όμως η Guangdong Southern Tigers έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ συμφώνησε να ανανεώσει για ακόμα τρεις χρονιές στην ομάδα του με το συμβόλαιο να του αποφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 16.100.000 (16,1 εκατομμύρια αν σας μπερδεύουν τα μηδενικά). Με αυτό το ποσό ο πρώην παίκτης των Milwaukee Bucks, New Jersey Nets, Washington Wizards και Dallas Mavericks θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του κινεζικού πρωταθλήματος (CBA).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ