ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε με τον Πρέλτζιτς η Γαλατασαράι!

Συμφώνησε με τον Πρέλτζιτς η Γαλατασαράι!

Λίγη ώρα μετά την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Βλάντιμιρ Μίτσοφ, η Γαλατασαράι κάλυψε το κενό στη θέση τρία με τον πολύπειρο Εμίρ Πρέλτζιτς.

Δυο μέρες μετά τα 29α γενέθλιά του και μετά από μια σεζόν με τη φανέλα της Νταρουσάφακα, ο Εμίρ Πρέλτζιτς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γαλατασαράι.

Ο πολύπειρος φόργουορντ ήταν βέβαια και αρκετά "τυχερός", καθώς η Γαλατά χρειαζόταν άμεσα παίκτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βλάντιμιρ Μίτσοφ που υπέστη ρήξη μηνίσκου στο φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο και θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα.

Την περίοδο 2015-2016 ο Πρέλτζιτς είχε μόλις 4.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες με την Νταρουσάφακα. Η καριέρα του έχει πάρει την... κατηφόρα, όμως η Γαλατασαράι του δίνει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Κορυφαία χρονιά της καριέρας του ήταν η σεζόν 2013-2014, όταν έγραψε 10.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ με τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν η εποχή που θεωρήθηκε "μοντέρνος πόιντ φόργουορντ" , όμως δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ