ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκίνηση στην παρουσίαση του λευκώματος για τον Κώστα Πετρόπουλο

Συγκίνηση στην παρουσίαση του λευκώματος για τον Κώστα Πετρόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πλήθος μπασκετικών προσωπικοτήτων έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση του λευκώματος για τον Κώστα Πετρόπουλο, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τονίζει πως επρόκειτο για έναν παίκτη που θα μπορούσε να είχε κάνει "συγκλονιστικά πράγματα".

Συγκίνηση και αναμνήσεις από το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ έφερε η παρουσίαση του λευκώματος για τον Κώστα Πετρόπουλο , με τίτλο "77+1 κείμενα για τον «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού μπάσκετ". Η παλιά δόξα της πορτοκαλί μπάλας καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, στάθηκε στη σημασία που έχει παίξει η οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια.

" Η Πάτρα είναι περήφανη γιατί από τα σπλάχνα της βγήκε ο Κώστας Πετρόπουλος. Δεν ήταν μόνο ένα ταλέντο, κόουτς, αλλά παιδί της Πάτρας, μπροστάρης, χαρισματικός, τον αγαπούμε, δεν είναι του εγώ, είναι εμείς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, που βράβευσε τον Κώστα Πετρόπουλο για την προσφορά του.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε κι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος εξήγησε πως " όποιος αγαπάει τον Κώστα θα τον ήθελε να έχει φύγει από την Πάτρα, γιατί αυτά που θα είχε κάνει θα ήταν συγκλονιστικά. Θα είχε διαφημίσει την πατρίδα του. Επαιζε μπάσκετ του μέλλοντος", ενώ ο Κώστας Μπογατσιώτης πρόσθεσε πως " όλοι αναφέρεστε στην Πάτρα για τον Κώστα σε ότι έχει να κάνει με το μπάσκετ. Όμως εάν είχε ασχοληθεί με τον στίβο θα ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος. Φίλε Κώστα και σέρνοντας θα ερχόμουν στην εκδήλωσή σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ