ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύρραξη στη Νέα Υόρκη

Σύρραξη στη Νέα Υόρκη

Στα χέρια πιάστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα των Knicks με τους Wizards οι Quincy Acy και John Wall. Με τρεις αγωνιστικές τιμωρία κινδυνεύει ο πρώτος. (video)

Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, κι ενώ οι Wizards κέρδιζαν σε εκείνο το σημείο 91-80. Ο John Wall είχε τη μπάλα, όταν στην προσπάθεια του να φτάσει προς το καλάθι των αντιπάλων, δέχθηκε σκληρό φάουλ από τον Quincy Acy.

Ο John Wall αντέδρασε σπρώχνοντας τον Quincy Acy, ο οποίος ανταπέδωσε βίαια. Πριν γενικευτεί η σύρραξη, οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν, αλλά η τιμωρία καραδοκεί - πιθανότατα και για τους δύο.

Συνέπεια όλων αυτών ήταν να αποβληθεί ο Acy και να χρεωθεί με τεχνική ποινή ο Wall. Η ψυχολογία του αγώνα όμως είχε μόλις αλλάξει, με τους πεισμωμένους Wizards να ξεφεύγουν εκ νέου με 96-81, φτάνοντας τελικά μέχρι τη νίκη και υποχρεώνοντας τους Knicks στην έκτη σερί ήττα τους, αλλά και 16η στα τελευταία 17 παιχνίδια τους!

"Εγώ, όντας ένας παίκτης - κλειδί για την ομάδα μου, έπρεπε να διατηρήσω τα συναισθήματά μου υπό έλεγχο για να μην αποβληθώ, κάτι που θα μπορούσε να μας κοστίσει το παιχνίδι", είπε ο Wall σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο ESPN λίγο αργότερα.

Το recap του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ