ΜΠΑΣΚΕΤ

Στους Beijing Ducks ο Χριστόπουλος

Στους Beijing Ducks ο Χριστόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλό όνομα που έχει ο Γιάννης Χριστόπουλος στην Κίνα επιβεβαιώθηκε από την πρόσληψή του από τους Beijing Ducks. Θα δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην πρώην ομάδα του Stephon Marbury.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πράξη, από την στιγμή που οι Beijing Ducks ανακοίνωσαν την πρόσληψή του.

Η ομάδα του Πεκίνου επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος διαδέχεται τον ΛουΛέι Μιν στον πάγκο, έχοντας ως στόχο τη νέα σεζόν να κάνει αυτό που δεν κατάφερε ο προκάτοχός του: να την οδηγήσει στα playoffs. Οι "Πάπιες" τερμάτισαν στην ένατη θέση της κατάταξης (με 21 νίκες και 17 ήττες), παρά το γεγονός πως είχαν στο ρόστερ τους τον Stephon Marbury. Ο βετεράνος γκαρντ αποχώρησε μάλιστα από τον σύλλογο μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Beijing Ducks κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή τρεις φορές την τελευταία εξαετία, πιο συγκεκριμένα το 2011-'12, το 2013-'14 και το 2014-'15, αλλά την τελευταία διετία απέτυχαν παταγωδώς τερματίζοντας στην έβδομη και την ένατη θέση, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ