ΜΠΑΣΚΕΤ

Στους Beijing Ducks ο Χάμιλτον

Brooklyn Nets' Justin Hamilton (41) passes around Charlotte Hornets' Miles Plumlee (18) in the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Feb. 7, 2017. (AP Photo/Chuck Burton)
Brooklyn Nets' Justin Hamilton (41) passes around Charlotte Hornets' Miles Plumlee (18) in the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Tuesday, Feb. 7, 2017. (AP Photo/Chuck Burton) AP

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζάστιν Χάμιλτον, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους Beijing Ducks του Γιάννη Χριστόπουλου. Εκεί, θα συναντήσει τον Άαρον Τζάκσον!

Το CBA συνεχίζει να αποκτά σπουδαία ονόματα, με το ΝΒΑ αυτή τη φορά να χάνει έναν παίκτη! Ο Τζάστιν Χάμιλτον, ο οποίος βρέθηκε στο "στόχαστρο" του Παναθηναϊκού Superfoods, περιμένει να μείνει ελεύθερος από τους Toronto Raptors προκειμένου -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Beijing Ducks!

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, που απέκτησε νωρίτερα το καλοκαίρι (και) τον Άαρον Τζάκσον, έχει έρθει σε συμφωνία με τον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος πέρσι είχε 6.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ ανά 18.4 λεπτά συμμετοχής! Η Κίνα συνεχίζει να προσελκύει μεγάλα ονόματα του χώρου, με τον άλλοτε παίκτη της Βαλένθια να αποχωρεί από το ΝΒΑ για λογαριασμό του εγχώριου πρωταθλήματος.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει ανταλλαγή από τους Brooklyn Nets στους Toronto Raptors, οι οποίοι αναμένεται να τον "κόψουν" από το ρόστερ τους, αφού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το συμβόλαιό του προέβλεπε το ποσό των 3.000.000 δολαρίων.

Μόλις αποκτήσει την ελευθερία του, θα υπογράψει στην κινεζική ομάδα!

AP Photo/Chuck Burton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ