ΜΠΑΣΚΕΤ

Στόχος η ανάπτυξη του Κρητικού μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα

Στόχος η ανάπτυξη του Κρητικού μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα

Πάνω από 8.000 φίλαθλοι έδωσαν το "παρών" στο "Crete 1st International Basketball Tournament''. Στόχος να γίνει θεσμός η διοργάνωση, αλλά και να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην Κρήτη.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν οι αποστολές του πρωτου διεθνή τουρνουά μπάσκετ Crete 1st International Basketball Tournament που έγινε με επιτυχία στο Ηράκλειο Κρήτης από Δήμο Ηρακλείου, ALFA PLUS A.E,ΕΚΑΣΚ και ήταν υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Και δεν ηταν μόνο οι αποστολές που χάρηκαν απ όλες τις πλευρές την παραμονή τους στο Ηράκλειο.

Ηταν και οι φίλαθλοι της Κρήτης οι οποίοι ευχαριστήθηκαν μπάσκετ από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και αγκάλιασαν την διοργάνωση .Πάνω από 8000 κόσμου είδαν τους αγώνες και θαύμασαν Ολυμπιακό , Αναντολού Εφές, Ερυθρό Αστέρα και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Η συμμέτοχή τους στην διοργάνωση ,των παιδιών στο 3χ3 και των χορηγών δίνει θάρρος και δύναμη στους διοργανωτές να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν . Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς ικανοποιημένος από την επιτυχία του τουρνουά τόνισε.

«Οι τέσσερις φιλοξενούμενες ομάδες εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την οργάνωση του τουρνουά σε όλα τα επίπεδα.Οι φίλαθλοι της Κρήτης αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και μαζί τους βάζουμε τις βάσεις για να γίνει θεσμός». Στο ιδιο μήκος κύματος και ο διευθύνων σύμβουλος της ALFA PLUS A.E Μανώλης Ρουσάκης. «Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που αγκάλιασαν την δύσκολη αυτή προσπάθεια. Ολες οι αποστολές έφυγαν ενθουσιασμένες από την διοργάνωση ,ο κόσμος ικανοποιήθηκε όπως και οι χορηγοί μας. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ενθαρρυντικά και μας δίνουν δύναμη στην δύσκολη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει.»

Related content Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης επεσήμανε το ρόλο της τοπικής Ένωσης μπάσκετ, αλλά και τον στόχο της, που πηγάζει από τέτοιου είδους διοργανώσεις: "Όταν πριν από τέσσερα χρόνια η ΕΚΑΣΚ , ξεκίνησε μια προσπάθεια για την αναβάθμιση του Κρητικού μπάσκετ αγωνιστικά και οργανωτικά, αλλά και την εκμετάλλευση του κλειστού στα ΄΄ Δύο Αοράκια΄΄ με στόχο να δώσουμε όσο γίνεται περισσότερη ώθηση στα τμήματα υποδομής και στις αναπτυξιακές ηλικίες των ομάδων της από την έλλειψη υψηλών παραστάσεων, ελάχιστοι πίστεψαν σε αυτή. Σε συνεργασία όμως με τους τοπικούς φορείς , φιλοξενήσαμε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις,, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο , οι οποίες κατά δήλωση όλων των συμμετεχόντων , στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Νοιώθουμε λοιπόν, μεγάλη ικανοποίηση και δικαιωμένοι, που κι αυτό το ''Crete 1st International Basketball Tournament'' απέσπασε τα εύσημα και τα καθολικά συγχαρητήρια, από όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος, κατά δήλωση των εκπροσώπων τους.Η ΕΚΑΣΚ πιστή στις αρχές της, θα συνεχίσει να είναι αρωγός και να πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, είτε σε Εθνικό είτε σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας ως μοναδικό στόχο και μέλημα της , την καλύτερη δυνατή ώθηση και ανάπτυξη του Κρητικού μπάσκετ σε όλα τα αγωνιστικά και οργανωτικά επίπεδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ