ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον δρόμο της Εθνικής ομάδας ο Αγιόν

Στον δρόμο της Εθνικής ομάδας ο Αγιόν

Ο Γκουστάβο Αγιόν θα ενισχύσει κανονικά την εθνική ομάδα της χώρας του στο Προολυμπιακό του Τορίνο, φιλοδοξώντας να την οδηγήσει -σε βάρος της Ελλάδας- στο Ρίο.

Με τον Γκουστάβο Αγιόν παρόντα θα παραταχθεί το Μεξικό στο Προολυμπιακό του Τορίνο, όπου επίσης συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το "Α" και το "Ω" της χώρας του, με την παρουσία του στη διοργάνωση να αφήνει κάποια μικρή... χαραμάδα ελπίδας για επιτυχία.

Πιο αναλυτικά, ο Σέρτζιο Βαλντεομίγιος επέλεξε για την προετοιμασία τους: Γκουστάβο Αγιόν (Ρεάλ Μαδρίτης), Χόρχε Γκουτιέρεζ (Σάρλοτ Χόρνετς), Έκτορ Ερνάντες (Πιονέρος ντε Κιντάνα), Ορλάντο Μέντες (Πιονέρος ντε Κιντάνα), Λορένζο Μάτα (Πιονέρος ντε Κιντάνα), Πολ Στολ (Άβτοντορ), Ροντρίγκο Ζαμόρα (Χαλκόνες Ρόχος), Ισραέλ Γκουτιέρες (Χαλκόνες Ρόχος), Μάρκο Ράμος (Χαλκόνες Ρόχος), Έντγκαρ Γκαριμπάι (Ναούτικος ντε Μαζατίαν), Γκαμπριέλ Χιρόν (Φουέρσα Ρέχια), Χουάν Τοσκάνο - Άντερσον (Σόλες Ντε Μεξικάλι), Φρανσίσκο Κρουζ (Ρίγα), Πέδρο Μέσα (Καμπαγέρος ντε Κουλασιάν), Άνταμ Παράδα (Χαλκόνες ντε Ξαλάπα).

Πέραν του Μεξικό, η Εθνική ομάδα θα κληθεί να ανταγωνιστεί επίσης το Ιράν, την Τυνησία, την Κροατία και την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ