ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan.gr: Αιώνιοι τελικοί με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού, Stoiximan.gr προσφέρει ένα μπουκέτο ειδικών στοιχημάτων, με 0% γκανιότα και ελκυστικές αποδόσεις για όλη τη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Μετά τον Παναθηναϊκό που… επιτάχυνε στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ επικρατώντας με εντυπωσιακό 67-105 στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος, και ο Ολυμπιακός με τη σειρά του έκανε το 3-0 απέναντι στον Άρη στην επιστροφή του από το Final Four της Κωνσταντινούπουλης και θα αντιμετωπίσει τους "πράσινους" σε έναν ακόμα αιώνιο τελικό με φόντο τον τίτλο του Πρωταθλητή της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να… ράψει το 4ο αστέρι στη φανέλα του στην Τουρκία, ωστόσο έδειξε πως στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού της τελευταίας δεκαετίας είναι παρόν, έτοιμος να διεκδικήσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Για ακόμη μια φορά απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με εντυπωσιακή ανατροπή, όμως το εμπόδιο της οικοδέσποινας Φενέρ αποδείχθηκε ιδιαίτερα υψηλό στερώντας από τους Πρωταθλητές Ελλάδος το τρόπαιο, "πληγώνοντας" άλλη μια ελληνική ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό τον οποί και απέκλεισε στο Top-8.

Τελικοί Stoiximan.gr Basket League με 200+ Ειδικά Στοιχήματα & Live Betting στο Stoiximan.gr

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είχε ευρωπαϊκές συγκινήσεις τις προηγούμενες ημέρες, όμως σίγουρα βίωσε τις δικές του, εγχώριες αναταράξεις μετά το 1-1 της ΑΕΚ στη σειρά των ημιτελικών, γεγονός που κατά πώς φαίνεται, αφύπνισε τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, οι οποίοι τελείωσαν τη σειρά εντυπωσιακά, ερχόμενοι με… άγριες διαθέσεις στους τελικούς με τους ερυθρόλευκους. Για το συγκεκριμένο μπασκετικό event το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει πολλές και ελκυστικές στοιχηματικές επιλογές που ξεπερνούν τις 200 και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

-Νίκη Ολυμπιακού με νικητήριο καλάθι Σπανούλη

-Νίκη Παναθηναϊκού με νικητήριο καλάθι Τζέιμς

-Παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα στον αγώνα

-Κόντρες παικτών (Η2Η – Πόντοι)

Η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού είναι παρούσα σε ένα ακόμα Top αθλητικό event προσφέροντας ένα μπουκέτο ειδικών στοιχημάτων, 0% γκανιότα και ελκυστικές αποδόσεις για όλη τη σειρά των τελικών ξεκινώντας από τον πρώτο στο ΣΕΦ. Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να στεφθεί θα 3η συνεχή χρονιά Πρωταθλητής ή μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν τα σκήπτρα σε… πράσινα χέρια;

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ