ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ο Μαυροκεφαλίδης

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ο Μαυροκεφαλίδης

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ βρέθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει τα εκθέματα, μεταξύ των οποίων και μία φανέλα του από την Εθνική ομάδα.

Το Μουσείο της ΧΑΝΘ επισκέφτηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Αγγελική. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ξεναγήθηκε από τον Γιωργή Μπουσβάρο, ενώ το "παρών" έδωσαν επίσης οι Χριστίνα Μπατέκα (μουσειολόγος) και Μαντώ Τσάτσαρη (υπεύθυνη ξεναγήσεων).

" Δεν έχω δει ανάλογη προσπάθεια σαν αυτή της ΧΑΝΘ. Η διάδοση της ιστορίας του μπάσκετ είναι κάτι που μας αφορά όλους και εύχομαι τέτοιες πρωτοβουλίες να τυγχάνουν ανάλογης αναγνώρισης", δήλωσε για την εμπειρία που έζησε ο 31χρονος σέντερ και πρόσθεσε: " Εύχομαι επίσης η ΧΑΝΘ να συνεχίσει την προσπάθεια μεγαλώνοντας και εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το Μουσείο της".

Σχετικά με την πρόσφατη επιτυχία της Εθνικής ομάδας των Εφήβων, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είπε: " Το ελληνικό μπάσκετ έδινε και θα συνεχίσει να μας δίνει για πολλά χρόνια μεγάλες χαρές και συγκινήσεις. Η παράδοση που θέλει την Ελλάδα να παράγει ταλέντα και να έχει διακρίσεις στα τμήματα υποδομής θα διατηρηθεί. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για την μεγάλη επιτυχία τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ