ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο καμπ της Ολυμπιάδας ο Κώτσης

Στο καμπ της Ολυμπιάδας ο Κώτσης

Ο τιμ μάνταζερ της Εθνικής Ανδρών, Κώστας Κώτσης, επισκέφτηκε σήμερα (30/6) τους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ειδικής προπόνησης της Ολυμπιάδας Παπάγου.

Η επίσκεψη του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών, Κώστα Κώτση, γέμισε με ενθουσιασμό τους νεαρούς παίκτες που συμμετέχουν στο B.E.S.T. Programme, το καλοκαιρινό πρόγραμμα ειδικής προπόνησης, κατάρτισης και αθλητικής προετοιμασίας του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου.

Ο κ. Κώτσης παρακολούθησε για αρκετή ώρα το προπονητικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ενημέρωσε τα παιδιά για την Εθνική ομάδα, το ελληνικό μπάσκετ και τις επιτυχίες. Τους έδωσε συμβουλές για τον αθλητισμό, το μπάσκετ, την προπόνηση και την αγωνιστική δραστηριότητα και φυσικά δεν παρέλειψε να αφιερώσει αρκετό χρόνο για συζήτηση απαντώντας σε κάθε ερώτηση των παιδιών. Τέλος παρότρυνε όλα τα παιδιά να δείχνουν αδιάκοπο ζήλο, συνεχή προσπάθεια και συνέπεια στην προπόνηση.

Ο Κώστας Κώτσης έμεινε έκπληκτος από τις γνώσεις των μικρών αθλητών γύρω από το μπάσκετ και τους συνεχάρη όλους, τόσο τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα προπονήσεων (Basketball Extended Summer Training Programme) όσο και το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά τους και τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιάδα Παπάγου για το εγχείρημα και την υλοποίηση του προγράμματος.

Ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση, καλή επιτυχία για τη νέα αθλητική σεζόν και τους υπενθύμισε να παρακολουθούν την Εθνική ομάδα όλο το καλοκαίρι εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο καμπ της Ολυμπιάδας ο Κώτσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ