ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Τυνησία ο Παπαδόπουλος

Στην Τυνησία ο Παπαδόπουλος

Στην Τυνησία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Ετουάλ ντου Σαχέλ. Ταξιδεύει την Τετάρτη (9/3) για τη νέα πρόκληση ο έμπειρος τεχνικός.

Από την Κύπρο... στην Τυνησία! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα της Βορείου Αφρικής θέλοντας να οδηγήσει την Ετουάλ ντου Σαχέλ στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου στη χώρα. Οι "κόκκινοι" θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο εντός των συνόρων, όπως ακριβώς συνέβη πριν από δύο χρόνια, όταν είχαν για ηγέτη τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και προπονητή τους τον Λίνο Γαβριήλ.

Η εξαιρετική παρουσία του "Γκάγκα" και του Λίνου Γαβριήλ έχει δημιουργήσει έντονο... ελληνικό ρεύμα εντός της ομάδας, με τους ανθρώπους της Ετουάλ ντου Σαχέλ να εμπιστεύονται τις τύχες της ομάδας στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που ετοιμάζεται για μία ακόμη πρόκληση στην καριέρα του.

Μιλάμε άλλωστε για έναν εκ των πλέον έμπειρων τεχνικών, έχοντας εργαστεί - μεταξύ άλλων - σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας ενώ ξεκίνησε την φετινή χρονιά στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ έχει διατελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας στην κατάκτηση του Eurobasket του 2005 στο Βελιγράδι. Ο "Πάπι" θα ταξιδέψει την Τετάρτη (9/3) για την Τυνησία με σκοπό να πιάσει άμεσα δουλειά.

"Επιδίωκα να φύγω ξανά στο εξωτερικό που θεωρώ ότι σε σέβονται", τόνισε ο Παπαδόπουλος στο Sport24.gr και πρόσθεσε: "Είναι πιο κοντά στη γαλλική σχολή στο πιο γρήγορο μπάσκετ. Είναι καλή ομάδα γιατί είναι η βάση της Εθνικής ομάδας και έχει έναν πολύ καλό σκόρερ τον Μαχράμ. Είναι μέσα στους στόχους της και έχουμε μπροστά μας δύο γεμάτους μήνες. Το μπάσκετ υπάρχει παντού και για μένα είναι δέλεαρ όπως και μία πρόκληση για να πετύχω".

Κι όσο για τους στόχους της νέας του ομάδας σχολίασε: "Να φθάσουμε στην κατάκτηση των τίτλων που κυνηγάνε. Τα περισσότερα αφού πάω και δω την κατάσταση από κοντά. Πάω να δουλέψω σκληρά για να τα καταφέρω. Εξάλλου αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και επαναλαμβάνω ότι για αυτό και δεν το σκέφτηκα καθόλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ