ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κίνα ο Γκάουντλακ

Στην Κίνα ο Γκάουντλακ
INTIME SPORTS

Μετά την Euroleague, σειρά έχει... η Κίνα για τον Άντριου Γκάουντλακ. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Xinjiang Flying Tigers έναντι 1.8 εκατομμυρίων δολαρίων (video).

Ούτε στο ΝΒΑ, ούτε στην Euroleague θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Άντριου Γκάουντλακ. Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ αποφάσισε να πει "όχι" σε ΗΠΑ και Ευρώπη με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στην... Κίνα! Είχε άλλωστε να τον περιμένει συμβόλαιο ύψους 1.8 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Xinjiang Flying Tigers.

Παρότι έκανε θραύση την τελευταία διετία στα μέρη μας (με Ούνικς Καζάν και Φενέρμπαχτσε), δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή εμπειρία του, αποδεχόμενος την εξαιρετική πρόταση που του έκανε ο σύλλογος της Κίνας. Στην πρώτη (και τελευταία, μέχρι την επόμενη) παρουσία του στην Euroleague είχε 17 πόντους (με 46.1% στα τρίποντα), 2.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο, αποτελώντας τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μαζί όμως "έγραψε ιστορία" τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ευστόχησε δέκα φορές πίσω από τα 6μ75, σε αγώνα των Τούρκων με την Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ