ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην εθνική Σενεγάλης ο Φαγιέ του Προμηθέα και ο ΝΒΑερ Τζενγκ

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ομοσπονδία της Σενεγάλης ανακοίνωσε την προεπιλογή της ομάδας ενόψει των FIBA Αφρομπάσκετ, συμπεριλαμβάνοντας το όνομα του Μουχάμαντ Φαγιέ του Προμηθέα, αλλά και του Γκοργκούι Τζενγκ των Minnesota Timberwolves.

Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Προμηθέα ο Μουχάμαντ Φαγιέ ενημερώθηκε ότι θα βρίσκεται στον προεπιλογή της εθνικής Σενεγάλης ενόψει του FIBA Αφρομπάσκετ (8-16 Σεπτεμβρίου).

Ο φόργουορντ της Πατρινής ομάδας επιστρέφει στην αποστολή της Σενεγάλης έπειτα από δύο χρόνια, αφού τελευταία φορά βρέθηκε στο ρόστερ τη ομάδας στο FIBA Αφρομπάσκετ του 2015 στην Τυνησία.

Μαζί με τον Φαγιέ επιστρέφει στην εθνική και το μεγάλο αστέρι του μπάσκετ της χώρας. Ο λόγος για τον Γκοργκούι Τζενγκ των Minnesota Timberwolves, ο οποίος ελπίζει ότι μαζί με τον Μορίς Εντούρ - ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στους Knicks - θα δημιουργήσει ένα καλό δίδυμο κάτω από τα καλάθια.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Σενεγάλης:

Αντάμα Λουις Άνταμς,Τσάνε Ντ' Αλμέιδα, Γκοργκούι Τζενγκ, Τσέικ Ντιανιέ, Μουχάμαντ Φαγιέ, Κλέβιν Χάνα, Πάπε Μόντου Εμπαγιέ, Τσέικ Μπότζι, Αντουάν Μεντί, Χαμαντί Εντιαγέ, Μαλίκ Εντιαγιέ, Μορίς Εντούρ, Μαλέγιε Εντόγιε, Γιουσούφα Εντόγιε, Τζορτζ Νιάνγκ, Σανγκόνε Νιάνγκ, Θιέρνο Νιάνγκ, Μουχαμάντου Λαμίνε Σάμπρε, Τζιμπρίλ Τιάμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ