ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αργεντινή ο Λαμπρόπουλος!

Στην Αργεντινή ο Λαμπρόπουλος!

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε τη σεζόν στον Αρκαδικό, συνέχισε στον Απόλλωνα Πάτρας και θα την ολοκληρώσει στο πρωτάθλημα Αργεντινής με την Φερό Οέστε (VIDEO)!

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας καθοριστική συμβολή στην πορεία των "μελανόλευκων" που διεκδίκησαν ως το τέλος την πρόκριση στα playoffs, έχοντας ρεκόρ 9-17 στην κανονική περίοδο.

Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ (2μ.06) μέτρησε 8.5 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μ.ό. στο πρωτάθλημα με τον Αρκαδικό και τον Απόλλωνα ενώ ετοιμάζει... βαλίτσες για Αργεντινή αφού θα αγωνιστεί στην Φερό Οέστε για τις επόμενες δυο εβδομάδες!

Ο Λαμπρόπουλος αναμένεται στο Μπουένος Άιρες την προσεχή Κυριακή (17/4) ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη Τρίτη (19/4), κόντρα στην Όμπρας Μπάσκετ. Η νέα ομάδα του Φώτη Λαμπρόπουλου συμμετέχει στον Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος Αργεντινής και φιγουράρει στην 6η θέση, με ρεκόρ 23-29.

Ο πρώην φόργουορντ του Απόλλωνα Πάτρας έχει μακρά θητεία στην Ισπανία με τις Τενερίφη, Λ' Οσπιταλέτ ενώ θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Ο Πατρινός φόργουορντ σε αγώνα της Liga Endesa με την Τενερίφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ