ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Νέα Ζηλανδία ο γιος του Τζον Στόκτον!

Στη Νέα Ζηλανδία ο γιος του Τζον Στόκτον!

Ο γιος του Θρυλικού Τζον Στόκτον, Ντέιβιντ Στόκτον, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με Νεοζηλανδική ομάδα!

Η εμπειρία της Ευρώπης ήταν μάλλον τραυματική για τον Ντέιβιντ Στόκτον, ο οποίος δεν άντεξε ούτε πέντε μήνες στην Τσεντεβίτα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για να παίξει μπάσκετ. Στην κυριολεξία!

Ο γιος του Θρυλικού Τζον Στόκτον, λοιπόν, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους New Zealand Breakers, οι οποίοι - όπως υποδηλώνει και το όνομά τους - βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία! Η Breakers πάντως αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας, το οποίος έχει 7 ομάδες από την Αυστραλία και μία από τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Στόκτον αναμένεται να πάρει την θέση του Μπεν Γούντσαϊντ, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του τραυματίστηκε σοβαρά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Με την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος της Αυστραλίας να ολοκληρώνεται σε περίπου 3 μήνες όμως, οι Breakers δεν έχουν την πολυτέλεια να τον περιμένουν κι έτσι προχώρησαν στην απόκτηση του Στόκτον.

Μένει τώρα να φανεί αν ο πατέρας του νέου γκαρντ των Νεοζηλανδών, Τζον Στόκτον - ο οποίος σημειωτέον είναι ο πρώτος πασέρ και "κλέφτης" στην ιστορία του ΝΒΑ - ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Ζηλανδία για να δει τον γιο του να παίζει, όπως έκανε χθες (8/11) ταξιδεύοντας στην Ρωσία για να δει τον άλλο του γιο, Μάικλ Στόκτον, να αγωνίζεται με την φανέλα της Αβτοντρ Σάρατοβ κόντρα στην Καρσίγιακα για το Basketball Champions League .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ