ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη διάθεση του Κολέ για το Ρίο ο Γκομπέρ

23 October 2013: Utah Jazz center Rudy Gobert (27) is seen during the Los Angeles Clippers 103-99 victory over the Utah Jazz at the Staples Center, Los Angeles, California, USA.
23 October 2013: Utah Jazz center Rudy Gobert (27) is seen during the Los Angeles Clippers 103-99 victory over the Utah Jazz at the Staples Center, Los Angeles, California, USA. CHRIS ELISE

Ο Ρούντι Γκομπέρ ανακοίνωσε ότι θα είναι στη διάθεση του Κολέ για την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Γαλλία, μαζί με τη Σερβία και την Κροατία ήταν οι τρεις τελευταίες ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μάλιστα, οι δύο πρώτες θα βρεθούν και στον ίδιο όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα και Βενεζουέλα.

Οι "τρικολόρ" αναμένεται να παραταχθούν ακόμα πιο ενισχυμένοι στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο Ρούντι Γκομπέρ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ανακοίνωσε ότι θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. "Με ευχαρίστηση σας ανακοινώνω ότι θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με τα αδέρφια μου για να υπερασπιστούμε τα χρώματα της Γαλλίας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης των Jazz έκανε φέτος την πιο παραγωγική του χρονιά στο ΝΒΑ παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε 61 παιχνίδια έχοντας 9.1 πόντους ανά ματς μαζί με 11 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.9 τάπες.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Ολυμπιακού τουρνουά

Α' Όμιλος: ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα, Βενεζουέλα, Γαλλία, Σερβία.

Β' Όμιλος: Ισπανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Λιθουανία, Νιγηρία, Κροατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ