ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλούκας: "Βελτιώθηκα λόγω του Σπανούλη"

Σλούκας: "Βελτιώθηκα λόγω του Σπανούλη"

Ο Κώστας Σλούκας, προσκεκλημένος στην "Giannakis Academy" αποκάλυψε ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισε, ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον πίστεψε και τους λόγους που παρέμεινε στην Φενέρμπαχτσε.

"Κόουτς, είδες αδυνάτισα" ήταν η πρώτη κουβέντα του Κώστα Σλούκα όταν αντίκρισε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ερχόμενος ως καλεσμένος στο "Giannakis Academy", που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Χαλκιδική. Μια ατάκα με ιδιαίτερο νόημα, που συμπυκνώνει -έστω κι άθελα της- τις θυσίες που απαιτούνται για να φτάσει κανείς στην κορυφή. Εξάλλου, ο διεθνής γκαρντ για αυτό βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της Ακαδημίας, για να τους εξηγήσει πως από τη θέση τους διένυσε ολόκληρη διαδρομή, μέχρι να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Αν και δεν του αρέσει να μιλάει πολύ, έδειξε μεγάλη διάθεση να απαντήσεις στις ερωτήσεις των επίδοξων αθλητών, που για ένα απόγευμα πήραν το βάπτισμα του πυρός ως δημοσιογράφοι. Τον ρώτησαν για τις ώρες που κάνει προπόνηση, για το πόσο συχνά βλέπει βίντεο, αλλά και για την διατροφή του. "Και εγώ βρισκόμουν κάποτε στη θέση σας" παραδέχτηκε ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στους δύο ανθρώπους που τον βοήθησαν να υλοποιήσει το όνειρο του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Βασίλη Σπανούλη.

"Ο κόουτς Γιαννάκης ήταν ο πρώτος που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε" τόνισε ο Κώστας Σλούκας, αναφερόμενος στην εποχή που πήρε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. "Μου έδειξε το δρόμο για το πως πρέπει να δουλέψω και να υλοποιήσω το όνειρο μου. Ότι κατάφερα το χρωστάω σε αυτόν" πρόσθεσε.

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη; Τον χαρακτήρισε τον δυσκολότερο αντίπαλο και σχολίασε πως "ο λόγος που βελτιώθηκα τόσο πολύ είναι το γεγονός ότι στην προπόνηση μάρκαρα τον Βασίλη Σπανούλη, έναν παίκτη που προπονείται πολύ σκληρά σε καθημερινή βάση. Αυτός με μύηση στη σκληρή και συγκεντρωμένη προπόνηση".

Σλούκας: "Βελτιώθηκα λόγω του Σπανούλη"

Την Τρίτη στην "Giannakis Academy" βρέθηκαν και δημοσιογράφοι που ρώτησαν τον Κώστα Σλούκα για την πρόσφατη επέκταση συμβολαίου που υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσε. "Ήθελα να μείνω. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Είχα εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με στήριξε πολλή ο κόσμος" ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα ερωτήθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης για το νέο κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας, που ακούει στο όνομα Κώστας Μίσσας. "Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, γιατί η Εθνική ομάδα είναι υπεράνω όλων. Όλοι πρέπει να συμπαρασταθούμε σ' αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν και να τους συμπαρασταθούμε για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Το ταλέντο το έχουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια επιτυχία για να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και την πίστη για την ομάδα που όλοι αγαπάμε" ήταν το μήνυμα του "Δράκου".

Η δεύτερη περίοδος της "Giannakis Academy" ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου και συνεχίζεται, αυτή τη φορά στην Αθήνα (στις εγκαταστάσεις του κολεγίου Αθηνών) στις 6-12 Ιουλίου και στις 13-19 Ιουλίου. Μάθετε περισσότερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ