ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκόλα: "Το χρυσό στην Αθήνα θα με κάνει πάντα υπερήφανο!"

Σκόλα: "Το χρυσό στην Αθήνα θα με κάνει πάντα υπερήφανο!"

Ο 36χρονος Λουίς Σκόλα θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακό τουρνουά και παραδέχτηκε ότι το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα αποτελεί το highlight της τεράστιας καριέρας του!

Η Αργεντινή θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ως φιναλίστ του Παναμερικανικού τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τις Ισπανία, Βραζιλία, Λιθουανία, Νιγηρία και μια ομάδα που θα προκύψει από το Προλυμπιακό τουρνουά.

Όλα τα παραπάνω με Λουίς Σκόλα στο ρόστερ της αφού ο Αργεντινός NBAer θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακό τουρνουά μετά την Αθήνα, το Πεκίνο και το Λονδίνο! Πριν από 12 χρόνια, ο νυν πάουερ φόργουορντ των Ράπτορς μέτρησε 17.6 πόντους μ.ό. στη διοργάνωση της Αθήνας και βοήθησε τους "γκαούτσος" να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, στον τελικό με την Ιταλία.

"Ήταν μια απίστευτη στιγμή, κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είναι κάτι που θα με κάνει πάντα υπερήφανο" εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA ο Σκόλα, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον... προσεχώς 39χρονο Μανού Τζινόμπιλι.

"Είναι δεδομένο ότι ότι δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχουμε τη φυσική κατάσταση και τις αντοχές των προηγούμενων διοργανώσεων όμως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου! Η επιστροφή του Μανού ήταν η καλύτερη είδηση για εμάς! Είμαι χαρούμενος για την απόφασή του, σημαίνει ότι νιώθει ικανός να παίξει με την εθνική ομάδα και να βοηθήσει την εθνική".

#ScolaAbanderado

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης CABB (@cabboficial) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ