ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαριόλο: "Ο Καζλάουσκας μου πρότεινε μην παίξουμε παράταση, αλλά αρνήθηκα"

Η Λιθουανία νίκησε την Ισπανία σε φιλική αναμέτρηση και ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση του Γιόνας Καζλάουσκας ώστε να μην παιχτεί η παράταση.

Σε φιλική αναμέτρηση στο Κάουνας, η Λιθουανία νίκησε την Ισπανία στην παράταση με 87-83. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο σχολίασε πως ο Γιόνας Καζλάουσκας του πρότεινε να μην διεξαχθεί ο έξτρα χρόνος και το ματς να έληγε ισόπαλο, αλλά ο Ιταλός τεχνικός αρνήθηκε, καθώς ήθελε να σεβαστεί το κοινό που γέμισε το γήπεδο.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο σχολίασε τα εξής: "Ξαφνιάστηκα όταν στο τέλος της κανονικής διάρκειας ερωτήθηκα από τον κόουτς Καζλάουσκας για το αν θέλω να παίξουμε την παράταση. Πιστεύω πως έπρεπε να παίξουμε και να σεβαστούμε τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και οι φίλαθλοι ήταν φανταστικοί. Μπορεί να ήμασταν κουρασμένοι, αλλά θέλαμε να παίξουμε. Ήταν ένα καλό ματς για τον κόσμο. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Με ρώτησαν οι διαιτητές αν θέλω να συνεχιστεί το ματς και τους είπα γιατί όχι;

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να λήξει ισόπαλο το ματς. Παιχνίδι είναι, δεν είσαι στο σπίτι σου και πίνεις τσάι. Εάν ήταν παιχνίδι ποδοσφαίρου, θα μπορούσες να πάρεις την ισοπαλία και να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς στην έδρα σου. Αλλά, δεν είναι ποδόσφαιρο. Για τώρα, δεν έχει καμία σημασία ποιος νικά και ποιος χάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ