ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρογκαβόπουλος και Σακελλαρίου στο Jordan Brand Classic

Ρογκαβόπουλος και Σακελλαρίου στο Jordan Brand Classic

Διπλή θα είναι η ελληνική παρουσία στο Jordan Brand Classic που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Μαρτίου στο Ζάγκρεμπ. Διαβάστε για τους δύο παίκτες του Δούκα που επιλέχθηκαν να δώσουν το "παρών" στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Για μία ακόμη χρονιά, η Ελλάδα θα έχει έντονη παρουσία στην ευρωπαϊκή μάζωξη του Jordan Brand Classic στο Ζάγκρεμπ. Οι Νίκος Ρογκαβόπουλος (2001 - στη φωτό με το Νο8) και Αλέξανδρος Σακελλαρίου (2000 - στη φωτό με το Νο13) του Δούκα είναι οι δύο παίκτες που επιλέχθηκαν από τη χώρα μας για να δώσουν το "παρών" και να διεκδικήσουν δύο από τα δέκα εισιτήρια για το Μπρούκλιν, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας επίδειξης παρουσία εκατοντάδων προπονητών, scouts και στελεχών ομάδων του NCAA και του ΝΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας έχει πολύ έντονη παρουσία σε τέτοιου είδους αγώνα, με τους Δημήτρη Σταμάτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Παπαγιάννη και Δημήτρη Μωραΐτη να συμμετέχουν στο International Game του Μπρούκλιν, με τους δύο αθλητές του Δούκα να φιλοδοξούν να συνεχίσουν την παράδοση.

Μεταξύ των παικτών που βρίσκονται από σήμερα (4/3) στο Ζάγκρεμπ είναι οι Άρτουρς Κούρουκς (Λαμποράλ Κούτσα), Μάρκο Πετσάρσκι (Μέγκα Λεκς), Νίκολα Ζίζιτς (Μπαρτσελόνα) και Νικ Ντράγκαν (Ολίμπια Λιουμπλιάνας) που θεωρούνται τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία τους (γεννηθέντες το 2000 και το 2001).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ