ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραζνάτοβιτς: "Δεν μου επιτρέπουν να πάω στο ΟΑΚΑ, δεν μιλάω με Ομπράντοβιτς"

Ραζνάτοβιτς: "Δεν μου επιτρέπουν να πάω στο ΟΑΚΑ, δεν μιλάω με Ομπράντοβιτς"

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε για την μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Τόνισε πως δεν του επιτρέπουν να πάει στο ΟΑΚΑ, αλλά και πως δεν μιλάει εδώ και επτά χρόνια με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο ισχυρός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Novosti, μίλησε για την μεγάλη απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, τονίζοντας πως εδώ και πέντε χρόνια δεν του επιτρέπουν να πάει στο ΟΑΚΑ, ενώ επεσήμανε πως δεν μιλάει εδώ και επτά χρόνια με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς "πάγωσαν" οι σχέσεις τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον δύο παικτών του. Ο λόγος για τον Σέρβο γκαρντ, Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά και για τον συμπατριώτη του φόργουορντ/σέντερ των Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είπε τα εξής για τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος είναι σκεπτικτός για το αν θα λάβει μέρος με την εθνική Σερβίας φέτος, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία της χώρας να βγάλει ανακοίνωση τονίζοντας πως το Ντένβερ δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην παρουσία του παίκτη, βάσει κανονισμών και συμφωνίας ανάμεσα στην FIBA και το ΝΒΑ: "Αυτή την στιγμή ο Νίκολα Γιόκιτς δεν έχει αποφασίσει για το αν θα αγωνιστεί φέτος με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Θα πάρει την απόφαση του μέσα στις επόμενες 20 με 30 μέρες. Ο παίκτης δουλεύει 14 ώρες την ημέρα στο γήπεδο στις ΗΠΑ, δουλεύει το σώμα του, παίρνει πρωτεϊνη και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του. Το Ντένβερ ποντάρει σε εκείνον και η επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ θα είναι σημαντική για τον Γιόκιτς. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να παίξει με την εθνική Σερβίας".

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Μάλαγα (9.3 πόντοι, 2.5 ασίστ), φτάνοντας στην κατάκτηση του EuroCup, δήλωσε τα εξής για το μέλλον του, καθώς υπάρχει φημολογία για μετακίνηση του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Ο Νέντοβιτς δεν πρόκειται να πάει φέτος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Η Μάλαγα είναι μία όμορφη πόλη και ας μην ξεχνάμε πως στη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην EuroLeague. Αυτοί είναι ισχυροί λόγοι για να παραμείνει ο παίκτης στην Μάλαγα. Έχουμε ήδη πρόταση ανανέωσης από την Μάλαγα με 850.000 ευρώ".

Για την μεγάλη απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, σχολίασε πως: "Ακολουθώ πάντα πιστά τους πελάτες μου, ακόμη και αν οι αποφάσεις τους έχουν κόστος σε εμένα. Είναι γνωστό άλλωστε το τι συνέβη το καλοκαίρι του 2010 με τον Βασίλη Σπανούλη, όταν αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν στενός μου φίλος, είχαμε καλή σχέση, αλλά ο Σπανούλης ήταν αποφασισμένος και ήθελε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα ήταν ο ηγέτης της. Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τον στήριξα.

Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει αντιπαλότητα όπως υπάρχει ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ήξερα πως οι σχέσεις μου με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα χάλαγαν αν ο Βασίλης επέλεγε τον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη. Ο Ζέλιμιρ πήρε άσχημα αυτή την εξέλιξη, θύμωσε μαζί μου και οι σχέσεις μας χάλασαν. Πλέον, εδώ και πέντε χρόνια, δεν μου επιτρέπουν να επισκέπτομαι το ΟΑΚΑ γιατί μου είπαν πως δεν είμαι επιθυμητός από τους οπαδούς των "πρασίνων" καθώς έχουν πρόβλημα μαζί μου, ενώ εδώ και τρία χρόνια δεν έχω πάει ούτε έναν παίκτη μου στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς, εδώ και εφτά χρόνια, από την μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, δεν μου μιλάει, δεν έχουμε επαφή, αλλά αυτό πάντως δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στο να πάω παίκτες μου στην Φενέρμπαχτσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ