ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραντούλιτσα: "Το κεφάλι μου για τους συμπαίκτες μου!"

Ραντούλιτσα: "Το κεφάλι μου για τους συμπαίκτες μου!"

H Σερβία προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εξήγησε ότι η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα και μίλησε για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Η Σερβία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη στο Βελιγράδι, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αρχικά τις Αυστραλία, Γαλλία, Κίνα, ΗΠΑ και Βενεζουέλα.

Στο μεταξύ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα βρέθηκε στο καμπ του Μίλος Τεόντοσιτς και μίλησε για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα: "Το πιο σημαντικό σε αυτή την ομάδα είναι οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Δείτε, για παράδειγμα, τι γίνεται εδώ, στο καμπ του Μίλος (σ.σ. βρέθηκαν, επίσης, οι Στέφαν Μάρκοβιτς, Νέμανια Νέντοβιτς)! Πιστέψτε με, θα έδινε το κεφάλι μου, το χέρι μου ή ό,τι άλλο για τα παιδιά που είμαστε μαζί στην εθνική! Η σχέση αυτή δομείται και ανανεώνεται κάθε χρόνο εντός κι εκτός γηπέδου!".

Εν συνεχεία ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους στόχους της Σερβίας στο Ρίο: "Τα πήγαμε εξαιρετικά στο Προολυμπιακό τουρνουά και πλέον ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οι στόχοι είναι διαφορετικοί, οι φιλοδοξίες επίσης, έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι θα τα πάμε καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ