ΜΠΑΣΚΕΤ

Πυροβολισμός οπαδού του Παναθηναϊκού: Όλες οι κινήσεις του δράστη στην Αστυνομία

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κάθε δευτερόλεπτο από τις κινήσεις του ανθρώπου που πυροβόλησε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης έξω από το ΟΑΚΑ έχει στα χέρια της η αστυνομία. Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναμένεται η σύλληψή του.

Με ένα πιστόλι στα χέρια φέρεται να καταγράφεται ο δράστης που πυροβόλησε εναντίον του γνωστού 42χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ την ώρα του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Ρεάλ.

Η στιγμή του πυροβολισμού δεν φαίνεται, ωστόσο φαίνεται ο οπαδός που κρατάει πιστόλι, το οποίο δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς ακόμα αν είναι αεροβόλο ή πυροβόλο, αφού οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πότε θα αφαιρέσουν τις βολίδες από το πόδι του 42χρονου για να ακολουθήσει βαλλιστική.

Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, από την στιγμή που άτομο μπήκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου όντας ένοπλος.

Ο οπαδός μεταφέρθηκε με ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι, και συγκεκριμένα κοντά στο γόνατο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί ανέφερε στους γιατρούς ότι ένιωσε ξαφνικά ένα κάψιμο στο πόδι και οι γιατροί στη συνέχεια εντόπισαν ξένα μεταλλικά αντικείμενα στην ακτινογραφία και κάλεσαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό διερευνά η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση, καθώς οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε ταυτοποίηση του δράστη.

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ