ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΣΑΚ για Γκάλη: "Ευγνωμοσύνη σε όλη μας τη ζωή..."

ΠΣΑΚ για Γκάλη: "Ευγνωμοσύνη σε όλη μας τη ζωή..."

Ο Νίκος Γκάλης μπήκε στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, λέγοντας το δικό του "ευχαριστώ".

Μέλος του Hall of Fame είναι και επίσημα ο Νίκος Γκάλης. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, μας συγκλόνισε, μας ανατρίχιασε, μας έκανε να βουρκώσουμε από συγκίνηση, χαρά και υπερηφάνεια για το επίτευγμά του. Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση, θέλοντας να πει το δικό του "ευχαριστώ" στον τεράστιο αυτό αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έχουν περάσει περίπου 11 χρόνια από το έπος της Σαϊτάμα, όπου η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ, ταπείνωσε τις Η.Π.Α. στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και όλοι υποκλίθηκαν στο μεγαλείο αυτών των παιδιών. Των παιδιών αυτών, που ξεκίνησαν το μπάσκετ λόγω ενός "θρύλου" και της παρέας του.

Αυτός ο "θρύλος" λοιπόν, μπήκε στο Hall Of Fame, στο μουσείο των κορυφαίων και θυμησε σε όλους τους Αμερικανούς και πάλι την Ελλάδα, αυτή τη μικρή χώρα που κάποιοι δεν γνώριζαν μέχρι το 2006 εκεί στην άλλη άκρη του ατλαντικού.

Ο δικός μας Νίκος Γκάλης έγραψε ιστορία και μαζί του όλη η Ελλάδα, το ελληνικό μπάσκετ, εμείς...

Τον ευχαριστούμε, θα αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη σε όλη μας τη ζωή...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ