ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτος στόχος της Αστάνα ο Κώστας Φλεβαράκης!

Πρώτος στόχος της Αστάνα ο Κώστας Φλεβαράκης!
INTIME SPORTS

Επιμένουν ελληνικά στο Καζακστάν, καθώς μετά τη συνεργασία της με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, η Αστάνα θέλει να δώσει την τεχνική της ηγεσία στον Κώστα Φλεβαράκη.

Οι Έλληνες προπονητές μπάσκετ έχουν... πέραση. Και έχουν ακόμη περισσότερη στην Ανατολική Ευρώπη, με την Αστάνα να έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με τον Ηλία Παπαθεοδώρου τη σεζόν 2016-17 και να θέλει να τον αντικαταστήσει με έναν συμπατριώτη του.

Δημήτρης Ιτούδης και Γιώργος Μπαρτζώκας έκαναν καλή δουλειά στη Ρωσία, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέβασε επίπεδο την Αστάνα και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι άνθρωποι της ομάδας του Καζακστάν έχουν θέσει ως πρώτο τους στόχο τον έμπειρο Κώστα Φλεβαράκη. Ο 48χρονος τεχνικός που τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο εξωτερικό για τη γερμανική Μπράουνσβαϊγκ και την πολωνική Κόζαλιν, δεν βρέθηκε σε κάποιον πάγκο τη φετινή σεζόν (μετά την αποχώρησή του από τα Τρίκαλα), αλλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στην δράση.

Εφόσον βέβαια οι "κυανοκίτρινοι" αποφασίσουν να προχωρήσουν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Θυμίζουμε πως στην Αστάνα αγωνίστηκαν τη σεζόν 2016-'17 και οι Κατσίβελης - Κασελάκης, ενώ συνεργάτης του coach Παπαθεοδώρου που συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ήταν ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Μενουδάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ