ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στις κορασίδες

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στις κορασίδες

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων μετά τη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας με 53-45. Τρίτος κατετάγη ο ΠΑΟΚ, πολυτιμότερη παίκτρια η Ισμήνη Πράπα.

Οι πράσινες πήραν αήττητες τον τίτλο, στη διοργάνωση που διεξήχθη στο κλειστό της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη. Δεύτερος ήταν ο Πρωτέας, ενώ τρίτος κατετάγη ο ΠΑΟΚ. Πολυτιμότερη παίκτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων ήταν η Ισμήνη Πράπα.

Οι προπονητές του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης και Ηλίας Αρχιμανδρίτης μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων έκαναν μια κοινή δήλωση: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν και την υπομονή που έκαναν όλη τη χρονιά. Πιστεύουμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και δίκαια είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας. Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση της θύρας 13 και δικαιωματικά αυτό το πρωτάθλημα αφιερώνεται σε αυτούς. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σαράντο Μιχαλαριά για την στήριξη που μας παρείχε όλη τη χρονιά, καθώς είναι ο άνθρωπος που αναγέννησε τις ακαδημίες του συλλόγου».

Δεκάλεπτα: 14-17, 27-26, 37-36, 45-53

Διαιτητές: Λόρτος-Τζίμα

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 4, Αναστασοπούλου 7(1), Καραλή 11(1), Κοντοθανάση 3(1), Παυλινέρη, Καραμπάτσου 15(1), Κορρέ, Δανδουλάκη 5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης-Αρχιμανδρίτης): Μαυράκη, Τσινάσα 15, Μουρίκη 2, Τσέτα 6, Τζερεμέ, Γλυνού, Γρύλια 3, Πράπα 14(1), Κασδαγλή 4, Κακούρη 9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ