ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση γάμου σε αγώνα της Εθνικής Σωμάτων Ασφαλείας

Πρόταση γάμου σε αγώνα της Εθνικής Σωμάτων Ασφαλείας

Ο Αλέξης Ράπτης έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του. Η είδηση δεν είναι αυτή όμως. Το... τελετουργικό έγινε στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια αγώνα της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία, με τη δεύτερη να αναδεικνύεται Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Θα το πάρεις το κορίτσι; Αυτό ήταν το ερώτημα που κυριαρχούσε στην Εθνική Σωμάτων Ασφαλείας τις τελευταίες εβδομάδες. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος φρόντισαν να πουν την άποψή τους στον άμεσα ενδιαφερόμενο, Αλέξη Ράπτη. Κι αυτός έκανε το καθήκον του. Το πήρε το κορίτσι!

Ο φόργουορντ του Εθνικού Πειραιά έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, ολοκληρώνοντας την... αποστολή του! Κι όλα αυτά στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Εθνική Σωμάτων Ασφαλείας (Πυροσβεστική & Αστυνομία), με τον τελικό να περιλαμβάνει και τις δύο ομάδες. Η Αστυνομία ήταν εν τέλει αυτή που νίκησε και κατέκτησε τον τίτλο.

Το μείζον θέμα συζήτησης πάντως αφορούσε την πρόταση γάμου του 34χρονου παίκτη, ο οποίος έφυγε από τη χώρα... ελεύθερος και γύρισε αρραβωνιασμένος.

Πρόταση γάμου σε αγώνα της Εθνικής Σωμάτων Ασφαλείας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ