ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Χεζόνια: "Η Ελλάδα ανήκει στο Ρίο"

Χεζόνια: "Η Ελλάδα ανήκει στο Ρίο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάριο Χεζόνια εξήγησε τους λόγους που η Κροατία κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο την Ελλάδα παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που "άξιζε να βρίσκεται στο Ρίο"

Η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα της Κροατίας επί της Ελλάδας είχε πολλά χαμόγελα για τα μέλη της "χρβάτσκα". Ο Μάριο Χεζόνια από την πλευρά των παικτών μίλησε με πολύ καλά λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λέγοντας " Η Ελλάδα είναι ομάδα που ανήκει στο Ρίο. Έχει σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Αρχίσαμε πολύ καλά, μετά είχαμε σκαμπανεβάσματα και θέλουμε να βελτιωθούμε αν θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να προετοιμάσουμε το μυαλό μας για τον τελικό".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κροατίας, Άτσο Πέτροβιτς, δήλωσε: " Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παίξαμε τέλεια για ένα κομμάτι του αγώνα, αλλά για ένα άλλο βγήκαμε εκτός ρυθμού. Αντιμετωπίζαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που κατάφερε να περάσει μπροστά, αλλά αυτή η Κροατία είναι διαφορετική. Το σήμα κατατεθέν αυτής της Κροατίας είναι η άμυνα. Παίξαμε εξαιρετικά σε αυτό το κομμάτι και καταφέραμε να περάσουμε. Έχουμε λίγες ώρες παραπάνω για ξεκούραση και προετοιμασία από ό,τι η Ιταλία".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ