ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

"Πόρτα" του Τζόρτζεβιτς στους ριψάσπιδες

"Πόρτα" του Τζόρτζεβιτς στους ριψάσπιδες

Η Σερβία έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα αλλάξει εικόνα η ομάδα εν όψει του Ρίο; Ναι, αλλά αυτό δεν αφορά τους παίκτες που προτίμησαν να κυνηγήσουν ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όπως ξεκαθάρισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η Σερβία επιβλήθηκε του Πουέρτο Ρίκο στον τελικό του Προολυμπιακού του Βελιγραδίου ( 108-77 ) για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Παρά τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες από τη διαδικασία του Προολυμπιακού, οι "όρλοβι" έκαναν αυτό που έπρεπε μέσα στο "σπίτι" τους.

Πλέον, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δουν τους τραυματίες (Νέμανια Μπιέλιτσα, Μίλαν Μάτσβαν) να επιστρέφουν στη δράση. Όσο για τους παίκτες που απαρνήθηκαν το εθνικό κάλεσμα ελέω ΝΒΑ; Αυτοί καλύτερα θα κάνουν να μην το σκεφτούν καν να ενσωματωθούν στην εθνική ομάδα, όπως ξεκαθάρισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού με το Πουέρτο Ρίκο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας έστειλε σαφές μήνυμα προς τους ριψάσπιδες. Ποιους εννοούσε; Τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (κυρίως) και Νίκολα Μιλουτίνοφ - Όγκνιεν Κούζμιτς (δευτερευόντως).

" Έγιναν κάποια πράγματα που δεν ήταν ωραίια για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Η πόρτα μας ήταν ορθάνοιχτη, αλλά κάποιοι επέλεξαν έναν πολύ άσχημο τρόπο για να αποχωρήσουν. Κάθε αποχώρηση είναι απόλυτα νόμιμη, αλλά το να επιλέγεις αυτόν τον δρόμο δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει έτσι σεβασμός στα δεκαέξι παιδιά που προσπάθησαν. Ο Βλάντιμιρ (Στίματς) είναι η καρδιά της ομάδας και ό,τι έχει καταφέρει, το έκανε χάρη στη δουλειά του. Αυτό είναι που αγαπώ σε μια ομάδα και το οποίο τονίζω. Δεν μπορεί να με επηρεάσει κάτι άλλο", σχολίασε μην αφήνοντας περιθώρια για... παρερμηνείες σχετικά με όσα θα ακολουθήσουν.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ