ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο λόγος που ο Νέντοβιτς δεν έπαιξε με την Ελλάδα

Ο Νέμανια Νέντοβιτς δεν αγωνίστηκε... δευτερόλεπτο κόντρα στην Ελλάδα αφού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον τιμώρησε για πειθαρχικό παράπτωμα. Διαβάστε τι "πλήρωσε" ο διεθνής Σέρβος γκαρντ της Μάλαγα.

Η προετοιμασία της Σερβίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι σημαδεύτηκε από ουκ ολίγες... ατυχίες. Αρχικά, οι Timberwolves είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο συμμετοχής του Νέμανια Μπιέλιτσα αφού ο Σέρβος PF ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Λίγες μέρες πριν από το τζάμπολ, έγινε γνωστό πως η Σερβία θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο πρώτος αποφάσισε να πει "όχι" στο κάλεσμα του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη στιγμή που θέλει να διεκδικήσει συμβόλαιο στο ΝΒΑ (σ.σ. η free agency ξεκινά την 1η Ιουλίου), ενώ ο νεαρός σέντερ του Ολυμπιακού για να αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας με το Σαν Αντόνιο.

Οι Σέρβοι πέτυχαν εύκολη νίκη κόντρα στην Ελλάδα ωστόσο ο "Σάλε" χρησιμοποίησε τους 11 από τους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του για τον αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Νέμανια Νέντοβιτς δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στην Kombank Arena! "Ξέρουμε καλά τον λόγο που ο Νέντοβιτς δεν αγωνίστηκε. Τον γνωρίζει και ο ίδιος" αρκέστηκε να σχολιάσει ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος τιμώρησε τον παίκτη για το... ξενύχτι του.

Όπως αναφέρει η σέρβικη εφημερίδα Kurir , ο παίκτης έφτασε στο ξενοδοχείο που κατέλυε η αποστολή της εθνικής ομάδας στις 5:30 το πρωί έπειτα από βραδινή διασκέδαση ωστόσο στο λόμπι βρισκόταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συνομιλούσε με μέλη της εθνικής Γαλλίας (σ.σ. η Σερβία αντιμετώπισε τη Γαλλία σε φιλικό προετοιμασίας στο Βελιγράδι)! Ο "Σάλε" τιμώρησε τον Νέντοβιτς και του εξήγησε ότι πρόκειται για την τελευταία προειδοποίηση σε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα! Παρ' όλα αυτά, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Προολυμπιακό τουρνουά.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ