ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπελινέλι: "Να αποφύγουμε τις... φωνές του Μεσίνα"

Μπελινέλι: "Να αποφύγουμε τις... φωνές του Μεσίνα"

Ο Μάρκο Μπελινέλι εξήγησε τους λόγους που η πρόκριση της Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι αυτοσκοπός για το... καλό όλων στη "σκουάντρα ατζούρα"!

Ο Έτορε Μεσίνα επέστρεψε φέτος στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες, έχοντας την αποστολή να οδηγήσει τη "σκουάντρα ατζούρα" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Συγκεκριμένα, η Ιταλία θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω Προολυμπιακού τουρνουά (4-9/7) ενώ ο "Έκτορας" αντικατέστησε τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι, επιστρέφοντας στην εθνική ομάδα έπειτα από την περίοδο 1993-97.

Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν απόψε στην Μπιέλα το Πουέρτο Ρίκο στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας και ο Μάρκο Μπελινέλι παραδέχτηκε στην Gazzetta dello Sport ότι "ο κόουτς φωνάζει ώστε να μας κρατά σε εγρήγορση! Θα ήταν καλύτερο, πάντως, να αποφύγουμε αυτές τις φωνές (σ.σ. σε περίπτωση αποκλεισμού). Το σημαντικό είναι ότι απολαμβάνουμε να παίζουμε όλοι μαζί".

Ο Μπελινέλι μίλησε για τον τραυματισμό του στο πρόσφατο φιλικό με τον Καναδά όπου υπέστη κάταγμα στο σαγόνι: "Αισθάνομαι καλύτερα πλέον. Έχω κάποιες ενοχλήσεις όταν προσπαθώ να φάω κι έτσι προτιμώ τα υγρά. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό κι ακόμα αποφεύγω το παιχνίδι επαφής στις προπονήσεις".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ