ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπάουερμαν: "Ο Αντετοκούνμπο είναι εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο"

Μπάουερμαν: "Ο Αντετοκούνμπο είναι εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο"

Δύσκολο έργο θα έχει το Ιράν στην πρεμιέρα του στο προολυμπιακό τουρνουά, απέναντι στην Ελλάδα την Δευτέρα (4/7), σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ντιρκ Μπάουερμαν, ο οποίος εκθείασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η εθνική ομάδα του Ιράν, στον εναρκτήριο αγώνα της στο Τορίνο (04/07, 16.00), θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα και όπως παραδέχθηκε ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής το έργο τους κάθε άλλο παρά ως εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί. Παράλληλα, εκθείασε την ποιότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντιρκ Μπάουερμαν: " Έχει συνηθίσει σε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Για παίκτη με αυτό το ύψος έχει εξαιρετικό χειρισμό. Και ο Καλάθης είναι πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι, είναι από τους καλύτερους Ευρωπαίους στις πάσες στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Κουφός τρέχει, επίσης, πολύ καλά το γήπεδο για το ύψος του. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή στον αιφνιδιασμό, αλλά και στο μισό γήπεδο, οπότε θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ, γιατί η Ελλάδα παίζει με έναν μόνο γκαρντ και τρεις φόργουορντ. Είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας τα ριμπάουντ, αλλά και οι επιστροφές. Τα μακρινά σουτ της Ελλάδας δεν είναι ακόμα τόσο καλά. Εάν τους αφήσουμε να σκοράρουν πολύ θα είναι αδύνατο να νικήσουμε, για αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ