ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπάουερμαν: "Η καλή άμυνα της Ελλάδας έκανε την διαφορά"

Ο Ντιρκ Μπάουερμαν στάθηκε στην καλή άμυνα της Ελλάδας, η οποία έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση και επεσήμανε πως το Ιράν δεν έχει το βάθος στο ρόστερ του, το οποίο και διαθέτει η Εθνική μας.

Ο προπονητής του Ιράν, Ντιρκ Μπάουερμαν, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα, αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας (78-53) της ομάδας του από την Ελλάδα.

Ο Γερμανός κόουτς του Ιράν, σχολίασε τα εξής: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την δίκαιη νίκη της. Πιστεύω πως οι παίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο μπορούσαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Μας πλήγωσαν τα έξι λάθη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν πανικοβληθήκαμε λίγο.

Η καλή και πιεστική άμυνα της Ελλάδας έπαιξε το ρόλο της και έκανε την διαφορά στο παιχνίδι, όπως και η κούρασή μας γιατί δεν έχουμε τόσο μεγάλο βάθος στο ρόστερ μας όπως η Ελλάδα. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, ο Χαντάντι και κάποια άλλα παιδιά βοηθούν τους νεότερους και είμαι υπερήφανος. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας, να έχουμε κοντή μνήμη και να ετοιμαστούμε για το Μεξικό".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ