ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με τις ευλογίες του Ντελ Πιέρο η Ιταλία στο Προολυμπιακό

Με τις ευλογίες του Ντελ Πιέρο η Ιταλία στο Προολυμπιακό

Η Ιταλία ρίχνεται στη μάχη του Προολυμπιακού, έχοντας στο πλευρό της τον... Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Δείτε τι ανέβασε ο "Μεγαλέξανδρος" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ιταλία, η οποία ρίχνεται απόψε (4/7, 22:00) στη μάχη του Προολυμπιακού του Τορίνο . Η "σκουάντρα ατζούρα" αποτελεί ουσιαστικά τον μεγάλο αντίπαλο της Εθνικής ομάδας στον δρόμο για το Ρίο ντε Τζανέιρο, με τον Έτορε Μεσίνα να έχει στη διάθεσή του όλα τα αστέρια της "σκουάντρα ατζούρα".

Η συσπείρωση που υπάρχει στη γειτονική χώρα για την επίτευξη του στόχου είναι μεγάλη (ειδικά μετά τον αποκλεισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας από τα ημιτελικά του Euro), με τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο να εύχεται κι αυτός με τη σειρά του "καλή επιτυχία" στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα. " Είμαι χαρούμενος που τους υποδέχθηκα στο Τορίνο. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτή τη σπουδαία περιπέτεια. Οδηγήστε μας στο Ρίο", ανέφερε το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ένα μήνυμα που συνόδευσε από τη φωτογραφία που έβγαλε παρέα με όλους τους παίκτες της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, από το Τορίνο.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ