ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά

Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά

"Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά". Αυτό είναι ένα από τα αποφθέγματα των ανθρώπων του Προμηθέα Χαλανδρίου, που γίνεται πράξη εντός κι εκτός παρκέ. Με νέα σύνθεση στη διοίκηση, έμπειρους προπονητές - αλλά ίδια φιλοσοφία, το σωματείο των βορειοανατολικών προαστίων αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, το οποίο βασίζεται ολοκληρωτικά στα παιδιά. Τα δικά του παιδιά!

Ο πρόεδρος του Δ.Σ., Χρήστος Ανδριάς, ο υπεύθυνος των ανδρικών τμημάτων υποδομών και προπονητής της πρώτης ομάδας, Μάικ Ευαγγελίτσης και η υπεύθυνη γυναικείων τμημάτων υποδομών, Ολγα Σκαρογιάννη, αναλύουν τη φιλοσοφία τους στο Sport24.gr και καλούν τους δημότες του Χαλανδρίου να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, που γίνεται με πίστη και μεράκι για να αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταγωνιστές. Τόσο ως άνθρωποι, όσο και ως αθλητές.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΙΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)

"Όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν διάθεση να προσφέρουν (όλοι έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες) και αγαπούν τον Προμηθέα. Μπήκαν στο ΔΣ για να μεγαλώσουν οι Ακαδημίες και να συνεχίσουν το έργο ανθρώπων που πριν από εμάς επί 21 συναπτά έτη (όσα και τα χρόνια που λειτουργεί το σωματείο) φρόντιζαν για την επίλυση των προβλημάτων του σωματείου. Ολοι είμαστε στρατιώτες του Προμηθέα και μοναδική μας ανταμοιβή είναι το χαμόγελο που βλέπουμε στα μάτια των παιδιών μας. Προσπαθούμε να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια, με βασικό μέλημα να περνούν καλά, πρώτα τα παιδιά και μετά εμείς. Έχουμε προπονητές που αγαπούν τα παιδιά και τη δουλειά που κάνουν (Μάικ Ευαγγελίτσης - Ολγα Σκαρογιάννη και Ελευθερία Βάρκα). Αυτό είναι το σημαντικό. Και εγώ, γι' αυτό μπήκα στην ομάδα. Για να προσφέρω σε έναν χώρο που αγαπώ από μικρό παιδί και για να για βοηθήσω στην επίλυση των όποιων προβλημάτων του σωματείου, ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή των παιδιών των Ακαδημιών μας, στις οποίες είναι μέλη και τα δικά μου παιδιά.

Το σωματείο εκπροσωπεί επάξια έναν μεγάλο Δήμο, όπως είναι το Χαλάνδρι και καθημερινά κάνει υπερήφανους τους δημότες. Φέτος για δεύτερη χρονιά το τμήμα των προμίνι αγοριών κατετάγη τέταρτο σε όλη την Αττική, ενώ πέρυσι τερμάτισε δεύτερο. Επιπλέον, το τμήμα των κορασίδων θα συμμετέχει του χρόνου στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ, όπου λαμβάνουν μέρος οι δώδεκα καλύτερες ομάδες της Αττικής μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Αξίζει να μας εμπιστευτούν οι γονείς τα παιδιά τους διότι θα μάθουν τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας μέσα σε ευχάριστο περιβάλλον με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν!".

Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά

Ο Χρήστος Ανδριάς με τον προπονητή της α' ομάδας, Μάικ Ευαγγελίτση

ΜΑΪΚ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

"Οι φιλοδοξίες για μένα δεν είναι διαφορετικές, είτε ασχολείσαι με παιδιά είτε με ενήλικες. Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι και με τα δύο, οι φιλοδοξίες μου είναι πάντα υψηλές. Ο στόχος μου ως προπονητής είναι να κάνω τα παιδιά-αθλητές μου πάνω απ' όλα καλύτερους ανθρώπους και μετά αθλητές. Τα παιδιά είναι ένα σφουγγάρι το οποίο απορροφά πράγματα. Εσύ είσαι υποχρεωμένος να του δώσεις τα καλύτερα. Για μένα το να ασχολούμαι με παιδιά είναι τρόπος ζωής. Όπως λέω τα παιδιά είναι όλος ο κόσμος. Οι ακαδημίες για έναν σύλλογο είναι για μένα το Α και το Ω. Χωρίς ακαδημίες δεν έχεις ούτε παρόν ούτε μέλλον. Όσο πιο δυνατές και σωστά οργανωμένες είναι, τόσο πιο πολύ ισχυρός μπορεί να γίνει ένας σύλλογος. Και τι το καλύτερο να στελεχώνεται η πρώτη σου ομάδα με τα παιδιά της ακαδημίας σου. Γι' αυτό και πρέπει να υπάρχουν σωστοί προπονητές. Προπονητές με αρχές, αγάπη για τα παιδιά και το μπάσκετ, παιδαγωγοί και πάνω απ' όλα να είναι μεταδοτικοί.

Ο στόχος της ανδρικής ομάδας φέτος είναι να παίξει όμορφο και σύγχρονο μπάσκετ. Θέλουμε να έρχονται τα παιδιά των ακαδημιών μας και ο κόσμος του Προμηθέα Χαλανδρίου και να ευχαριστιέται να βλέπει την ομάδα. Ο στόχος δεν είναι η άνοδος! Το τμήμα του ανδρικού έκανε πραγματικά τις καλύτερες προσθήκες που θα μπορούσε να κάνει. Για μένα το σημαντικό είναι να γίνουμε μία παρέα και να έχουμε δυνατά αποδυτήρια και όλα τα άλλα έρχονται.

Η φιλοσοφία των ανθρώπων του Προμηθέα Χαλανδρίου είναι να γίνει ο σύλλογος μία κυψέλη για παιδιά. Ο στόχος όλων είναι να κάνουμε ισχυρές ακαδημίες. Τον σύλλογο ανέλαβαν νέοι άνθρωποι με όραμα, αγάπη και πράξεις, Οπως ο νέος πρόεδρος κ. Χρήστος Ανδριάς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., που έχουν την τύχη να είναι γονείς παιδιών των ακαδημιών. Το πάντρεμα του στυλοβάτη και για χρόνια προέδρου, κ. Κώστα Βλαχόπουλου, με τα καινούργια πρόσωπα θα φέρει πιστεύω πολλές αλλαγές και πολλές επιτυχίες. Θέλω να πω σε όλους πως πραγματικά είστε άξιοι γιατί δίνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Ο καθένας όσο μπορεί".

Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά

Ο Μάικ Ευαγγελίτσης

ΟΛΓΑ ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ)

"Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια μεγάλη και προσεγμένη προσπάθεια οργάνωσης κ ανάπτυξης των υποδομών του συλλόγου. Προσωπικά, είμαι υπεύθυνη υποδομής των γυναικείων τμημάτων και επικεφαλής προπονήτρια στα τμήματα των νεανίδων - κορασίδων και παγκορασίδων. Οι νεάνιδες αγωνίζονται στη Β' ΕΣΚΑ με εξαιρετική παρουσία τα τελευταία χρόνια κ οι κορασίδες μας από φέτος θα αγωνίζονται στην Α' ΕΣΚΑ. Στόχος και σκοπός μας είναι η ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη κ αυτά τα παιδιά σιγά σιγά να εδραιώσουν το γυναικείο τμήμα. Δεν είναι τυχαίο που ήδη από πέρυσι πολλά κορίτσια των ακαδημιών μας ήταν στη γυναικεία ομάδα.

Φέτος έχουν μπει νέα μέλη στη διοίκηση, που με μεράκι κ όρεξη βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πάντα δίπλα μας. Για να στηρίξω αυτή τους την προσπάθεια, επέστρεψα μετά από ένα χρόνο απουσίας και ως αθλήτρια στο γυναικείο τμήμα με προπονητή τον κ. Θανάση Αναστασόπουλο. Το τμήμα έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του και θα είναι ένα νεανικό τμήμα με παιδιά και των ακαδημιών μας. Σε συνδυασμό με την εμπειρία 2-3 αθλητριών, θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και υγιές τμήμα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για την προσφορά του και την βοήθεια του προς το πρόσωπο μου τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βλαχόπουλο, που σχεδόν μόνος του οργάνωνε τον σύλλογο.Γνωρίζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι πάντα δίπλα μας".

Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά

Η Όλγα Σκαρογιάννη δίνει οδηγίες

Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά
Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά
Προμηθέας Χαλανδρίου: Παίξε δυνατά, παίξε έξυπνα, παίξε ομαδικά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ