ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος Μπεσίκτας: "Δεν θα παίξουμε EuroLeague για να βγάζουν λεφτά οι Ισπανοί"!

Πρόεδρος Μπεσίκτας: "Δεν θα παίξουμε EuroLeague για να βγάζουν λεφτά οι Ισπανοί"!

Ο Πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί η ομάδα στην EuroLeague τη νέα σεζόν, αφού πρόκειται για μία διοργάνωση που αποτελείται από κλέφτες!

Η EuroLeague θεωρείται - και είναι - η δεύτερη καλύτερη διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση μετά το ΝΒΑ. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, ο οποίος φρόντισε με δηλώσεις του ότι δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε αυτή την διοργάνωση.

" Είμαι ενάντια στην EuroLeague. Είναι ένας οργανισμός κλεφτών. Είμαι εναντίον στο να στείλω την ομάδα εκεί, όπου μία ισπανική εταιρεία έχει δώσει ποσοστό σε κάποιες γνωστές ομάδες" δήλωσε αρχικά ο Ορμάν, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Έχουν μεγάλους χορηγούς, παίρνουν πολλά χρήματα και δεν πρόκειται να τους δώσω χρήματα να βάλουν στην τσέπη τους.

Ο τίτλος που κατέκτησε η Φενέρμπαχτσε είναι σημαντικός, αλλά η ομάδα "πληγώθηκε" οικονομικά για να τα καταφέρει. Η Νταρουσάφακα ας πούμε είχε μεγαλύτερο μπάτζετ από την Ρεάλ. Η ΤΣΣΚΑ ξοδεύει πολλά χρήματα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι χαζό. Εμείς δεν είμαστε Ρεάλ, ενώ το αφεντικό των Ρώσων απλώς σπαταλάει χρήματα".

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ο Ορμάν ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν η Μπεσίκτας κατακτήσει το Πρωτάθλημα (σ.σ βρίσκεται στα ημιτελικά αυτή τη στιγμή και προηγείται με 1-0 νίκες της Αναντολού Εφές) δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην EuroLeague τη νέα σεζόν: " Ακόμα και αν κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να παίξουμε στην EuroLeague. Δεν θα παίξουμε σε αυτή την διοργάνωση μόνο και μόνο για να πάρουν λεφτά οι Ισπανοί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ