ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίντεζης: "Φέτος μπήκε μία στέρεα βάση, του χρόνου ακόμα καλύτερα"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και εμπνευστής του «Aegeanball festival» , Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 και το διευθυντή του σταθμού Παντελή Διαμαντόπουλο, που βρίσκεται στη Σύρο για το τουρνουά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για το αν είναι περήφανος για το αποτέλεσμα της διοργάνωσης: «Πάντα είμαι περήφανος για το νησί μου, τον τόπο καταγωγής μου. Πάντα μου αρέσει να μην ξεχνάω το που και το πως μεγάλωσα, να βρίσκομαι στα ίδια μέρη και να έχω τις ίδιες συνήθειες, όσο κι αν μεγαλώνω, όσο κι αν αλλάζουν τα πράγματα. Είναι σημαντικό το ότι βλέπω χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι το στήριξε ο κόσμος, ήταν ένα καταπληκτικό πενθήμερο και το χάρηκα πάρα πολύ. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».

Για το αν φανταζόταν ότι θα έχει τόση επιτυχία αυτό το εγχείρημα: «Φέτος μπήκε μία πολύ μεγάλη και στέρεα βάση για να συνεχίσουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο του χρόνου. Δεν το έκανα μόνος μου. Ευχαριστώ το δήμο και τους 18 παίκτες που ήταν εδώ. Ήταν πολλοί που συμμετείχαν για γίνει αυτό τόσο ωραίο και τόσο φαντασμαγορικό. Μακάρι του χρόνου να περάσουμε κι άλλα μηνύματα και να το κάνουμε καλύτερο. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε ο κόσμος, ήρθαν πάρα πολλοί παίκτες και το έκαναν με την καρδιά τους. Τους ευχαριστώ όλους.

Η βάση μπήκε κι έγινε κάτι πολύ όμορφο. Ο κόσμος το αγκάλιασε και είναι ένα μήνυμα για να συνεχίσουμε. Αποδείχθηκε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Το μπάσκετ, ξέχωρα από τα χρώματα των ομάδων, είναι ένα και πρέπει να το αγαπάμε και να παράγουμε σωστό αθλητισμό».

Για τη νέα χρονιά: «Η σεζόν τελείωσε πάρα πολύ καλά. Αυτό ήταν ένα διάλειμμα από τις διακοπές μας. Τώρα αρχίζει μία καινούρια σεζόν με καινούριους στόχους και καινούρια όνειρα και σχέδια. Έχουμε λίγο καιρό ξεκούρασης μπροστά μας, αλλά παράλληλα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Το βασικό είναι να είμαστε υγιείς, να είμαστε καλά και να περνάμε όμορφα στη ζωή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ