ΜΠΑΣΚΕΤ

Πορτοκαλί γιορτή στην Αντίπαρο

Πορτοκαλί γιορτή στην Αντίπαρο

Αντίπαρος δεν είναι μόνο εξωτικές παραλίες, γραφικά σοκάκια και ανέμελες διακοπές. Είναι και αθλητισμός. Πάρτε μια γεύση από το Final Four του Pabl και θα καταλάβετε (pics & vid).

Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων το διήμερο 22-23 Μαΐου έγινε το Final Four του Pabl (πρωτάθλημα μπάσκετ Πάρου-Αντιπάρου) και έκλεψε το ενδιαφέρον τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και των πολλών επισκεπτών του νησιού.

Μία φαντασμαγορική γιορτή με εκατοντάδες παιδιά, μία φιέστα από τις μικρές τσιρλίντερς του νησιού, ένα σόου με πυροτεχνήματα , ένα τρελό πανηγύρι που συμμετείχαν και τα δύο νησιά και που σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει στην περιοχή. Με την εθελοντική προσπάθεια όλων στο γήπεδο έστησαν μηχανήματα, φώτα, εξέδρες και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Αντιπάρου έγινε μια καταπληκτική διοργάνωση!

Πρωταθλήτρια για την σεζόν 2015-2016 η Antiparos BC που στον τελικό νίκησε με 53-48 την αξιόμαχη γ-mars. Οι πρωταθλητές ήταν σε πολύ καλή ημέρα και από νωρίς έδειξαν ποιoς ήταν το αφεντικό στον αγώνα. Με το σφύριγμα της κόρνας της γραμματείας όλοι έγιναν ένα κουβάρι, ο ουρανός έγινε μέρα από τα πολλά πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά… οι νικητές μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και χόρευαν παρέα με τον κόσμο…

Πορτοκαλί γιορτή στην Αντίπαρο

Η ομάδα των νικητών απαρτίζονταν από τους: Γιώργος Δεικτάς, Σταύρος Βλάχος (Nitro), Δημήτρης Παπαχατζής, Νίκος Φαρούπος, Γιάννης Μαριάνος, Κώστας Βελέτζας, Σταύρος Σγαρδέλης, Θεοδόσης Ρούσσος, Μπένος Μαριάνος, Χρυσόστομος Φαρούπος, Νίκος Μαριάνος (Άρχοντας), Ηλίας Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Τριαντάφυλλος, Δημήτρης Ματζουρίδης, Γιώργος Άνθιμος και Βασίλης Φαρούπος

MVP τελικού αναδείχθηκε, παρότι ηττημένος, ο εκπληκτικός Τάκης Κλεφτόγιαννης.

Στον μικρό τελικό η Drink team επικράτησε της Οκλαχόμα με 55-51 και κατέκτησε την τρίτη θέση. Εξαιρετικοί για τους νικητές, του μικρού τελικού ,σε όλη την διοργάνωση ήταν ο Αλέξης Παντελέος και ο Δημήτρης Χριστόφορος με το δολοφονικό σουτ, ενώ για την Οκλαχόμα ξεχώρισε ο Σπύρος Μαυρομάτης.

Πορτοκαλί γιορτή στην Αντίπαρο

Όπως άλλωστε πολύ εύστοχα σχολίασε ο διοργανωτής και διαιτητής του Pabl Μάριος Κιουλάφας (που έχει αφιερώσει δεκάδες ώρες από την καθημερινότητα του για αυτή την εξαιρετική διοργάνωση) αλλά και ο Βασίλης Φαρούπος " στείλτε τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Ξεκολλήστε τα από τις ηλεκτρονικές χειροβομβίδες".

Το σίγουρο είναι πως ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά και θα πρέπει να δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται από τις τοπικές αρχές για να διατηρηθεί ψηλά… Δεν αρκεί για τέτοιες διοργανώσεις όπως το Final 4 μόνο η βοήθεια της ΚΕΔΑ Αντίπαρου και οι πολύτιμες προσπάθειες της Κυρίας Αθηνάς Καλάργυρου και του φανταστικού οικοδεσπότη Αρτέμη Τριαντάφυλλου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ