ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολλά... κιλά μπάσκετ ο μικρός!

Πολλά... κιλά μπάσκετ ο μικρός!

Με το φαγητό φαίνεται πως έχει εξαιρετική σχέση από μικρός. Το ίδιο όμως και το μπάσκετ, γι' αυτό και... μιλάει στην πορτοκαλί μπάλα. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει στο μέλλον ο πιτσιρικάς, αλλά διαθέτει μπόλικο ταλέντο (VIDEO).

"Θα τα πάρει σε μπόι, όταν μεγαλώσει". Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή την ατάκα για τα ευτραφή παιδιά, ειδικά όταν γίνεται παρατήρηση σε γονείς και παππούδες να μην τα ταΐζουν τόσο πολύ και να τα προσέχουν λίγο παραπάνω. Συνήθως... δεν τα παίρνουν σε μπόι. Ένας από τους μεγαλύτερους αστικούς μύθους όλων των εποχών και η πιο εύκολη απάντηση για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Ο πιτσιρικάς στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως αγαπάει το φαγητό και το τιμάει. Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως αγαπάει και το μπάσκετ. Το ταλέντο του αποδεικνύεται μεγάλο πάντως και δείχνει να το "έχει". Ντριμπλάρει, σουτάρει, πασάρει, κλέβει, λες και είναι ο... Μπορίς Ντιο σε μικρή ηλικία. Αν εξελίξει το ταλέντο του, ίσως τον δούμε στο μέλλον να κάνει σπουδαία πράγματα. Ας κλείσει όμως και η... κάνουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ