ΜΠΑΣΚΕΤ

POLL: Ποιος δείχνει πιο δυνατός; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός;

POLL: Ποιος δείχνει πιο δυνατός; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τα ρόστερ τους και το Sport24.gr ζητά τη γνώμη σου: Ποιος δείχνει πιο δυνατός στα χαρτιά;

Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου και οι δυο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός έκλεισε το δυναμικό του με τον Ματ Λοτζέσκι (που προς το παρόν θεωρείται έβδομος ξένος), ενώ ο Φιναλίστ της EuroLeague Ολυμπιακός έκανε το ίδιο με τον Χόλις Τόμπσον, την ώρα που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο μοναδικός από τους έξι περσινούς ξένους που θα βρίσκεται φέτος στο Λιμάνι. Το Sport24.gr παρουσιάζει το δυναμικό των δυο ομάδων και σας ζητά να ψηφίσετε ποιο δείχνει κατά τη γνώμη σας πιο δυνατό, πιο συμπαγές, πιο ισορροπημένο.

* Με κεφαλαία γράμματα οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος.

Το Depth Chart του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή:

PG: Καλάθης, ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ, Μποχωρίδης, Λούντζης

SG: ΝΤΕΝΜΟΝ, Παππάς, Καλαϊτζάκης

SF: Ρίβερς, ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, ΛΟΤΖΕΣΚΙ

PF: Γκιστ, Γκάμπριελ, ΜΗΤΟΓΛΟΥ

C: Σίνγκλετον, ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, ΟΓΚΑΣΤ

O Λούκας Λεκαβίτσιους θα πάρει τη θέση του δεύτερου άσου, αυτή που είχε πέρυσι ο combo guard Μάικ Τζέιμς, ενώ ο Μάρκους Ντένμον αντικατέστησε τον Τζέιμς Φελντέιν που συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα μπει στα παπούτσια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου πήρε τη θέση του Αντώνη Φώτση, καθώς στον Παναθηναϊκό τον θεωρούν διάδοχό του "Batman". Ο Ζακ Όγκαστ θα είναι ο συμπληρωματικός σέντερ και μαζί με τον Ίαν Βουγιούκα θα καλύψουν το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για την Κίνα ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Ματ Λοτζέσκι, τέλος, θεωρείται αυτή τη στιγμή έβδομος ξένος, αν όμως είναι υγιής θα βάλει δύσκολα στους Γκάμπριελ, Ντένμον και ενδεχομένως να τους... εξοστρακίσει από το ρόστερ των ελληνικών διοργανώσεων.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή:

PG: Μάντζαρης, ΡΟΜΠΕΡΤΣ, Τολιόπουλος

SG: Σπανούλης, ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ, Αρσενόπουλος

SF: Παπανικολάου, ΤΟΜΠΣΟΝ, Παπαπέτρου

PF: Πρίντεζης, ΤΙΛΙ, Αγραβάνης

C: Μιλουτίνοφ, ΜΑΚΛΙΝ, ΜΠΟΓΡΗΣ

O Μπράιαν Ρόμπερτς αντικατέστησε τους Χάκετ-Γουότερς που είχαν τον ρόλο του αναπληρωματικού άσου, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς πήρε τη θέση του Έρικ Γκριν για να προσφέρει μια πιο... ευρωπαϊκή λύση στη θέση του alter ego του Βασίλη Σπανούλη. Ο Χόλις Τόμπσον πήρε τη σκυτάλη από τον Ματ Λοτζέσκι με στόχο να γίνει ο "killer" του Ολυμπιακού πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, ο Κιμ Τιλί αποκτήθηκε για να παίξει στις δυο θέσεις της φροντ λάιν και να ξεκουράσει τον Πρίντεζη, ενώ ο Τζαμέλ ΜακΛιν θα δώσει κάτι διαφορετικό από όσα προσέφερε τη σεζόν 2016-17 ο πιο αμυντικογενής και σαφώς λιγότερο ταλαντούχος στην επίθεση Κεμ Μπιρτς. Ο Γιώργος Μπόγρης, τέλος, θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται στην επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης και λογικά θα προσφέρει περισσότερα από τον Πάτρικ Γιανγκ που πέρυσι απογοήτευσε.

Το Sport24.gr σου ζητά να ψηφίσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ