ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποινή φυλάκισης στον Μισούνοφ

Ποινή φυλάκισης στον Μισούνοφ

Με συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη και του Ηρακλή, Μιχάλης Μισούνοφ.

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περυσινό Οκτώβριο διότι κατείχε πάνω από 1.5 κιλό επεξεργασμένης κάνναβης.

Το δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Εφετείου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη πριν από έναν χρόνο, κατέχοντας 1.5 κιλό χασίς, τύπου σοκολάτας, μια διόπτρα όπλου και 13 πακέτα με λαθραία τσιγάρα. Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι τα παραπάνω αντικείμενα τα παρέλαβε, ως ενέχυρο, από έναν υπήκοο ΠΓΔΜ ο οποίος του χρωστούσε 2.000 ευρώ.

Το 2009, ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε συλληφθεί και για την κατοχή εκτοξευτήρων και αντιαρματικών ρουκετών και καταδικάστηκε με κάθειρξη 10 ετών και 9 μηνών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το 2010. Δύο χρόνια αργότερα, εκτίοντας μέρος της ποινής του, αποφυλακίστηκε με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών.

Η τελευταία σύλληψη, για την κατοχή του χασίς, τον οδήγησε εκ νέου στη φυλακή καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μόλις απολογήθηκε. Πλέον αναμένεται να αποφυλακιστεί ξανά, παρά τη νέα καταδίκη του αφού το Μονομελές Εφετείο του έδωσε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Για πρώτη φορά, ο βετεράνος παίκτης του Άρη και του Ηρακλή απασχόλησε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές το 2004. Τότε είχε κατηγορηθεί για απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες, ως μέλος πολυμελούς κυκλώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ