ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλησιάζει η ώρα για το 1ο "Hope Streetball 2017"

Πλησιάζει η ώρα για το 1ο "Hope Streetball 2017"

5x5x5 για 150 ώρες δωρεάν ρεύμα κάθε μήνα από την nrg και… 3x3 για αμέτρητα χαμόγελα στους σπουδαιότερους αγωνιστές του Ελληνικού Αθλητισμού!

Η nrg, που τη γνωρίσαμε όλοι μέσα από το πρωτότυπο σύστημα 5x5x5 που μας χαρίζει 5 ώρες δωρεάν ρεύμα κάθε μέρα για 5 μήνες, τώρα χαρίζει αμέτρητα χαμόγελα στην Πλατεία Συντάγματος, στηρίζοντας το1st Hope Streetball 2017 της ΟΣΕΚΑ!

2&3 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας!

Με 1 μπάλα μπάσκετ, 8 ομάδες, 32 παίκτες, και πολλή μουσική, η nrg θα βρεθεί στην καρδιά της Αθήνας μαζί με την ΟΣΕΚΑ, για να υποδεχτεί, με κέφι και υπέροχη διάθεση, το «1stHopeStreetball», μια από τις σπουδαιότερες γιορτές του Αθλητισμού!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 10:30 – 16:30 & την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 11:00 – 14:00, η Πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα αθλητικά της,στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρία, καιμε την παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera102,2,θα φιλοξενήσει το «1 Hope Streetball» που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ, με τη συμμετοχή και συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων και της Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Πλησιάζει η ώρα για το 1ο "Hope Streetball 2017"

Σε ένα υπαίθριο γήπεδο 8 ομάδες της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, θα συμμετέχουν σε αγώνες μπάσκετ 3x3 και θα πετύχουν το καλάθι της αγωνιστικής στάσης για τη ζωή! Με πολλή μουσική, χορό και happenings, για μικρούς και μεγάλους, θα βρεθούμε όλοι εκεί για να στηρίξουμε την αληθινή τάση και δύναμη για καλύτερη ζωή!

Η ΟΣΕΚΑ εκπροσωπεί την Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο, στην κοινωνία του μπάσκετ, από το 1995 και σήμερα υποστηρίζει συνολικά 12 ομάδες, με 220 παίκτες, σε όλη την Ελλάδα και φυσικά την Εθνική Ομάδα. Με την ακούραστη προσπάθειά της, διοργανώνεται κάθε χρόνο το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, παράλληλα φυσικά με τις συμμετοχές της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Η nrg στηρίζει έμπρακτα τη φετινή διοργάνωση του «1st Hope Streetball», με στόχο να φωτίσει τον δρόμο της δύναμης και της έμπνευσης.

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε όλους στην πλατεία Συντάγματος, να γιορτάσουμε μαζί, τη δύναμη και την ελπίδα που προσφέρει ο αθλητισμός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ