ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε κοινοτικό διαβατήριο ο Θαντ ΜακΦάντεν

Πήρε κοινοτικό διαβατήριο ο Θαντ ΜακΦάντεν

Γεωργιανό διαβατήριο πήρε, τελικά, ο Θαντ ΜακΦάντεν μετά από μια σπουδαία σεζόν με την φανέλα της Κύμης. Θα παίξει με την Εθνική Γεωργίας του Ηλία Ζούρου στα "παράθυρα" της FIBA.

Στα χέρια του Θαντ ΜακΦάντεν βρίσκεται από σήμερα το κοινοτικό διαβατήριο που αναζητούσε το τελευταίο διάστημα. Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε σπουδαία σεζόν με την φανέλα της Κύμης (17.7 πόντοι, 2.1 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.5 κλεψίματα ανά αγώνα), έγινε... Γεωργιανός, με αποτέλεσμα να έχει πλέον το δικαίωμα να παίξει και στην εθνική ομάδα της χώρας.

Το κοινοτικό διαβατήριο μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για τον 31χρονο σκόρερ στην προσπάθειά που κάνει για να βρει το πρώτο πραγματικά καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από τις 20 Μαΐου , το διαβατήριο που πήρε ο ΜακΦάντεν μπορεί να του εξασφαλίσει μια θέση στο ισπανικό ή το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ ο παίκτης θα αγωνιστεί με την Εθνική Γεωργίας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου, στα "παράθυρα" της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Ο προηγούμενος νατουραλιζέ της Εθνικής Γεωργίας ήταν ο Μάικλ Ντίξον, ο Αμερικανός γκαρντ που πέρασε από την ΑΕΚ και είχε διαδεχθεί τον Ρίκι Χίκμαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ