ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πάσπαλ: "Ούτε στις πιο μαύρες σκέψεις μου!"

Πάσπαλ: "Ούτε στις πιο μαύρες σκέψεις μου!"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι περιμένει από τους παίκτες του να εκτοξεύσουν τις φιλοδοξίες τους στο μάξιμουμ ενώ ο Ζάρκο Πάσπαλ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Σερβία να μην προκριθεί στο Ρίο.

Η Ανγκόλα και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά (4-10/7) που θα διεξαχθεί στην Kombank Arena του Βελιγραδίου ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατέληξε χθες στη 12άδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε το Ρίο ντε Τζανέιρο αυτή τη στιγμή. Βλέπετε, έχουμε μπροστά μας τους αγώνες στην Kombank Arena. Μετά μπορούμε να μιλήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περιμένω από τους παίκτες μου να εκτοξεύσουν τις φιλοδοξίες τους στο μάξιμουμ! Η εφετινή σεζόν είναι, ίσως, η πιο σημαντική στην καριέρα τους αν τελικά πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης" εξήγησε ο "Σάλε" αναφορικά στη Σερβία που αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Από την πλευρά του, ο Ζάρκο Πάσπαλ μίλησε στη Novosti για την προσπάθεια των "Αετών να προκριθούν στο Ρίο, εξηγώντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας! "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kombank Arena θα είναι γεμάτη. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και στα τέσσερα παιχνίδια. Αν τελικά η ομάδα δεν προκριθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, θα είναι μεγάλη αποτυχία! Αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει ούτε στις πιο μαύρες σκέψεις μου!".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ