ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάρκερ: "Η Ελλάδα το χειρότερο μέρος που έχω παίξει"

Πάρκερ: "Η Ελλάδα το χειρότερο μέρος που έχω παίξει"
INTIME SPORTS

Τα χειρότερα είχε να πει ο Σμους Παρκερ για την Ελλάδα σε τηλεοπτική του συνέντευξη τονίζοντας πως είναι το χειρότερο μέρος για να αγωνιστεί κανείς. Δείτε το video!

Ο Σμους Πάρκερ στο παρελθόν πέρασε αρκετές φορές από την Ελλάδα, παίζοντας σε Άρη, Ηρακλή και Περιστέρι ωστόσο είχε να πει τα χειρότερα για την ελληνική του εμπειρία.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Σμους Πάρκερ ερωτήθηκε ποιο ήταν το χειρότερο μέρος που έπαιξε ποτέ μπάσκετ και αναφέρθηκε στην Ελλάδα.

"Θα έλεγα η Ελλάδα", τόνισε ο Πάρκερ επιλέγοντας την Ελλάδα από τις 10 χώρες που έχει επισκεφθεί: "Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι πολύ παθιασμένοι με τα σπορ και υποστηρίζουν τις ομάδες τους τρομακτικά. Δεν θες να παίζεις μακριά από την έδρα σου στην Ελλάδα".

Στη συνέχεια, προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντας: "Είναι το καλύτερο και συνάμα το χειρότερο περιβάλλον για να αγωνίζεται κανείς".

Σε ερώτηση για την πιο τρομακτική στιγμή της καριέρας του τόνισε: "Το 2004 σε έναν τελικό Κυπέλλου, είδα μία φωτοβολίδα να περνάει πάνω από το κεφάλι μου. Οι οπαδοί της μίας ομάδας ήθελαν να την πετάξουν στους αντιπάλους. Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, να αδειάσει το γήπεδο και να ξαναμπούμε στο παρκέ να παίξουμε μετά από δύο ώρες για να τελειώσει το ματς".

Έκπληκτοι οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν δεν φοβόταν να παίζει με ιπτάμενες φωτοβολίδες πάνω από το κεφάλι του κι εκείνος απάντησε πως είναι από τη Νέα Υόρκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ