ΜΠΑΣΚΕΤ

Παράταση μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης οι εγγραφές στο Ios3on3

Παράταση μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης οι εγγραφές στο Ios3on3

Το ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή στο Ios3on3 είναι αυξημένο τις τελευταίες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά και έτσι η περίοδος εγγραφών θα παραταθεί μέχρι τις 14:00 την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Αρκετός κόσμος από την Ιο, τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και την Αθήνα αγκάλιασε την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή, αλλά τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον έχει εκτοξευθεί. Ηδη έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους 74 ομάδες και αρκετοί ακόμα έχουν κάνει κράτηση, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει την πληρωμή τους.

Για να διευκολυνθούν οι τελευταίοι, αλλά και όσοι το… αποφασίσουν την τελευταία στιγμή, οι εγγραφές λήγουν το μεσημέρι της Πέμπτης 6/7 ώστε να υπάρχει χρόνος να ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα. Τα μεγάλα ονόματα πάντως, του ελληνικού μπάσκετ που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Ios3on3 (Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Κακιούζης, Τσαρτσαρής, Σχορτσανίτης, Παππάς και οι Μάλτση, Σπανού, Παπαηλία και Σπαθάρου από το γυναικείο μπάσκετ) αποτέλεσαν μια ακόμα αφορμή για μικρούς και μεγάλους ώστε να αγκαλιάσουν το τουρνουά.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του vivaμπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχήκαι για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail, facebook, twitterκαι instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ